Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Партизан последњи полуфиналиста Купа

Одбојкаши Партизана Сокербет пласирали су се у полуфинале Купа Србије. Црно-бели су у реванш мечу четвртфинала победили Раднички доо из Крагујевца са 3:1, по сетовима 25:22, 25:22, 23:25 и 25:21.

Партизан је у овај окршај ушао са серијом од 6:1, која је била пресудна за даљи ток уводног сета. До краја није било превише узбуђења, тим из Београда је све време имао резултатску залиху, која му је омогућила да освоји први сет са 25:22.

На старту другог периода Раднички је имао иницијативу и повео је са 4:2. Међутим, при резултату 7:6, Партизан је везао шест поена и дошао је до преокрета. Покушала је домаћа екипа на све начине да се приближи ривалу, а најближа томе била је код резултата 17:16. Ипак, црно-бели су у наставку подигли ниво игре и дуплирали су стечену предност.

par rkg1

Трећи део почео је изједначеном игром. Средином сета, екипа из Крагујевца дошла је до три поена предности, али је убрзо, још једном, тим из Београда анулирао предност и стигао до вођства. Био је Партизан близу максималне победе, водио је са 20:16, али је Раднички у завршници додао гас и овог пута је он био тај који је стигао до преокрета, и резултатски се вратио у меч.

Четврти период био је веома сличан другом. Иако је Раднички боље ушао у сет, Партизан је брзо преузео ствар у своје руке. Повели су изабраници Бојана Јанића са 9:7, па са 13:10 и 19:15, да би и гости сет освојили са 25:21, за пласман у полуфинале Купа Србије.

Тренер Партизана, Бојан Јанић, презадовољан је победом и пласманом у полуфинале: „Баш као и прва утакмица, и ова је била јако напета и нервозна. Један меч са доста емоција, јер је велики улог кад су елиминације у питању. Презадовољан сам победом и пласманом у полуфинале. Морам да честитам Радничком на борби, јер су били доста ослабљени неиграњем првог дизача. Поносан сам на момке што су успели да не баш бриљантном игром издрже притисак и да победе“ – закључио је Јанић.

Поред Партизана, место међу четири најбоље екипе обезбедили су Војводина, Црвена звезда и Млади радник.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!

Одбојкаши Црвене звезде забележили су и други тријумф у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Звезда је вечерас, у СЦ „Масетр”, поразила Партизан Ефбет са 3:1, по сетовима 25:22, 25:21, 22:25 и 25:17.

Звезда сија и у Мастеру: Партизан близу предаје трофеја вечитом ривалу!