Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Лајковчанке у финалу Купа Србије!

Одбојкашице Железничара из Лајковца пласирале су се у финале Купа Србије. Лајковчанке су у другој утакмици полуфинала надиграле ТЕНТ са убедљивих 3:0 (25:19, 25:12, 25:18), и укупним скором 6:0, заказале су дуел са Цревном звездом.

Железничар је већ после првог сета осигурао пласман у финале. Почетак овог сусрета био је у знаку изједначене игре и тако је било све до половине уводног периода. ТЕНТ је средином сета заиграо много ангажованије и повео је са 15:11, али то вођство није дуго потрајало. Домаћин је убрзо изједначио резултат, а затим и повео са 22:18. До краја није више било изненађења и Лајковчанке су повеле са 1:0.

Иако је место у финалу већ било обезбеђено, изабранице Бранка Ковачевића наставиле су са сјајном игром. Као што је то био случај у претходном, и у овом сету је на старту вођена велика борба. Ипак, Железничар је при резултату 9:9 преузео иницијативу и до краја сета је противнику допустио да освоји свега три поена.

ТЕНТ је у трећем делу игре покушао да смањи заостатак за домаћином и да бар мало ублажи елиминацију, али му то Лајковчанке нису дозволиле. Иако су Обреновчанке биле бољи ривал у већем делу овог сета, Железничар је до краја како сета, тако и меча, показао да је тренутно квалитетнији и да му је место у финалу.

zel tent

Једна од најзаслужнијих играчица за пласман Железничара у финале Купа била је Јована Миросављевић, која је за наш портала дала свој коментар на ову утакмицу: „Први сет је био и више него напет. Екипа ТЕНТ-а се поприлично борила и играла је на све или ништа. Њима је за пролаз у финале била потребна победа од 3:0, због чега су доста ризиковали, највише са сервис линије. Ипак, ми смо на крају успеле да освојимо први сет и знало се ко ће се наћи у финалу. Желела бих да честитам својој екипи на убедљивој победи. Мислим да смо били доста квалитетни, мало је било и грешака у пријему, јер је сервиса противника био веома добра, али је на крају најважније да смо прошли у финале" – закључила је Јована.

Барбара Батинић била је најефикаснија у домаћој екипи са 19 поена, док су у екипи из Обреновца, Сашка Ђуровић и Сара Царић освојиле по 6.

Железничар ће се у финалу састати са Црвеном звездом, која је прошле недеље елиминисала Уб, и покушаће да одбрани титулу освојену претходне сезоне.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!