Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Јединство је први финалиста Купа Србије!

Екипа Јединства из Старе Пазове пласирала се у финале Купа Србије! Јединство је вечерас, код куће, савладало Железничар са 3:1, по сетовима 25:13, 25:23, 23:25 и 25:21. 
 
Већ након освојеног првог сета Сатропазовчанке су обезбедиле пласман у финале, али их то није спречило да дођу и до тријумфа.
 

Много боље је Јединство ушло у овај дуел и на самом почетку повело са 5:1, па 10:5. Расположене Миљевић и Осмајић смењивале су се у сјајним нападима и ређале поене за своју екипу. Велико вођство направиле су изабранице Јово Цаковића и брзо стигле до 12 сет лопти, а затим успешним нападом Исидоре Коцкаревић и до 1:0.

Пружио је већи отпор Железничар током другог сета, а до средине и водио. Ипак, успео је домаћин да поравна резултат, а затим и пређе у минимално вођство. Имали смо неизвесну завршницу, али на 23:23 Јединство је направило два узастопна поена и тиме дошао на корак од победе. 
 
viber image 2022 12 28 21 05 42 383
 
Није хтео Железничар да допусти да екипа из Старе Пазове максимално слави у овој утакмици, већ је дао свој максимум у трећем периоду. Повео је са 8:3, па 14:7. Међутим, при резултату 17:10 за гостујући тим, Јединство је направило шест узастопних поена и дошло на поен заостатка. Виђена је још једна неизвесна завршница, али овог пута је екипа коју предводи Бранко Ковачевић изашла као победник. 
 
Још једном је гостујућа екипа повела на почетку, али брзо је су одбојкашице Јединства поравнале, а затим и преокренуле резултат. Стечену предност су одржавале до самог краја, а потом стигле до три сет лопте. Тачку на ову утакмицу ставила је Тамара Миљевић ас-сервисом. 
 
viber image 2022 12 28 21 16 50 695
 
Јово Цаковић, тренер Јединства, честитао је свима из одбојке предстојеће новогодишње и божићне празнике и пожелео пуно здравља у 2023. години. 
 
"Честитке мом тиму на победи и на добром односу, а конкретно мислим на први сет. Нама је вечерас био најбитнији први сет, али ми је драго што смо свакако опет утакмицу завршили са победом", рекао је Цаковић. 
 
Миња Осмајић, средњи блокер Јединства, поносна је на игру своје екипе и нада се да ће бити још боље у финалу Купа Србије. 
 
"Веома сам задовољна са нашом игром, испоштовали смо све што је било договорено у свлачионици. Задовољна сам са мојим девојкама, надам се да ће тако бити и у финалу", закључила је Осмајић. 
 
Статистику са утакмице можете погледати овде.
 
Најефикаснија у екипи Јединства била је Миња Осмајић са 15, док се у противничком тиму највише истакла Александра Узелац са 20 поена.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!