Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва и Прва ”Б” лига

Железничар - Езаџибаши у шеснаестини финала Купа ЦЕВ

У шеснаестини финала Купа ЦЕВ 2022. одбојкашице Железничара из Лајковца играће против турског Езаџибашија из Истанбула (17. и 24. новембар), за који наступају наше Маја Огњеновић и Тијана Бошковић.

Ово ће бити сјајна прилика за све љубитеље одбојке у Лајковцу и у целој Србији да на делу виде једну од најбољих европских екипа.

Екипа из Турске је велики фаворит, али Лајковчанке имају чему да се надају након добре игре на отварању сезоне и освојеног трофеја Суперкупа у мечу против Уба (3:2). Да подсетимо, у великом дербију, у мечу Суперкупа Турске, Езаџибаши је поражен од шампиона те земље, Вакифбанка, резултатом 3:0 (25:21, 25:19, 25:19), тако да су противнице Лајковчанки остале без првог трофеја у сезони.

Одбојкашки клуб Раднички у циљу да подмлади екипу за наредну сезону, потписао је уговор са Богданом Станојевићем. Млади техничар је у крагујевачке редове стигао из ВГСК Велико Градиште, где је и почео своју каријеру.

Млади репрезентативац у Радничком

Клубови увелико састављају екипе за следећу сезону Банка Поштанска штедионица Суперлиге, а Раднички из Крагујевца је потписао уговоре са новим-старим играчима. Наиме, у свој матични клуб вратили су се коректор Александар Благојевић, који је претходну сезону играо у иностранству и техничар Никола Петровић, који је након освојеног Купа Србије са Партизаном одлучио да се врати у свој некадашњи клуб.

Петровић и Благојевић поново у Радничком
Иако није прошло довољно времена да би се сумирали сви утисци из претходне, веома занимљиве сезоне, већ сада знамо када ћемо имати прилику да поново гледамо наше клубове у домаћим такмичењима.
Познати датуми почетка нове сезоне