Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва и Прва ”Б” лига

Рибница против немачког Линебурга за пласман у шеснаестину финала Купа ЦЕВ

Рибница из Краљева ће играти против немачког Линебурга (10. и 17. новембар) за пласман у шеснаестину финала Купа ЦЕВ.

Први меч се игра 10. октобра од 19.00 часова у Линебургу.

Рибница је одлично започела нову сезону, победом у првом колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге над Партизаном Соккербет од 3:0. Међутим, након тога су изгубили борбу за први овосезонски трофеј као домаћини, против екипе Војводине НС семе. У мечу Суперкупа који је одигран у Спортском центру ”Ибар”, у Краљеву, Новосађани су славили са 3:1.

Екипа тренера Милана Симојловића и ове године има високе аспирације, о чему најбоље сведоче и појачања у виду играча са репрезентативним искуством, Николе Пековића, на позицији либера, као и Божидара Вучићевића, на месту коректора.

Одбојкашки клуб Раднички у циљу да подмлади екипу за наредну сезону, потписао је уговор са Богданом Станојевићем. Млади техничар је у крагујевачке редове стигао из ВГСК Велико Градиште, где је и почео своју каријеру.

Млади репрезентативац у Радничком

Клубови увелико састављају екипе за следећу сезону Банка Поштанска штедионица Суперлиге, а Раднички из Крагујевца је потписао уговоре са новим-старим играчима. Наиме, у свој матични клуб вратили су се коректор Александар Благојевић, који је претходну сезону играо у иностранству и техничар Никола Петровић, који је након освојеног Купа Србије са Партизаном одлучио да се врати у свој некадашњи клуб.

Петровић и Благојевић поново у Радничком
Иако није прошло довољно времена да би се сумирали сви утисци из претходне, веома занимљиве сезоне, већ сада знамо када ћемо имати прилику да поново гледамо наше клубове у домаћим такмичењима.
Познати датуми почетка нове сезоне