Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Црвено-бели у шеснаестини финала Купа ЦЕВ

Одбојкаши Црвене звезде пласирали су се у шеснаестину финала Купа ЦЕВ. Звезда је данас, као домаћин, по други пут надиграла Младост из Брчког са 3:0, по сетовима 25:6, 25:14 и 25:12.

Након прошлонедељног тријумфа на страни, изабраници Игора Жакића су и вечерас веома лако остварили максималну победу и на тај начин наставили су такмичење у Купу ЦЕВ.

У првом сету је на терену постојала само једна екипа, пошто је Црвена звезда од самог почетка била за три класе бољи ривал. Цео тим дао је свој допринос, али је највећи допринос дао тандем Кљајић-Николић. На крају су гости остали на свега шест освојених поена и Звезда је повела са 1:0.

cz brcko1

Почетак другог сета био је нешто занимљивији, пошто су гости заиграли доста боље у односу на претходни период. Ипак, неизвесност је трајала до резултата 9:9, када су црвено-бели поново подигли ниво своје игре и кренули су да нижу поене. Младост у наставку једноставно није могла да парира ривалу, који је и други сет решио у своју корист са 25:14.

cz brcko2

Пулени Игора Жакића су и у трећем сету били далеко бољи тим на терену. Повела је звезда најпре са 10:3, па са 15:6 и 20:9, да би са 25:12 остварила максимални тријумф.

cz brcko3

Игор Жакић, стратег Црвене звезде, каже да су млађи играчи данас искористили своју шансу: „Утисак је да су млађи момци, који су добили прилику данас, успели да је искористе и драго ми је због тога. Показали су да оно што радимо има смисла и да су они заслужено ту где јесу. Са друге стране, екипа Младости данас није била у пуном саставу, јер очикледно нису полагали наде да могу да пруже отпор. Мало ми је жао што утакмица није била лепа за око, али је важно да смо у кратком временском периоду дошли до победе“, рекао је Жакић.

Душан Николић, коректор Звезде, дели исто мишљење са тренером Жакићем: „Желео бих да честитам екипи Младости на пруженом отпору. Они су видно млађа екипа и још су на то дошли у подмлађеном саставу. Драго ми је да су млађи чланови наше екипе и другог тима добили прилику данас. Добро је што смо брзо стигли до тријумфа, јер нас већ у петак очекује утакмица са Спартаком у Љигу. Изузетно сам задовољан, што смо направили корак напред у Европи, што је нешто ново и за мене“, истакао је Николић.

Најефикаснији у екипи Црвене звезде био је Душан Николић са 19 освојених поена.  

Противник Црвене звезде у шеснаестини финала биће Саво Волеј Куопио из Финске, а утакмице ће се одиграти 8. и 16. новембра.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!