Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Вечити без осмине финала Купа ЦЕВ

Одбојкаши Црвене звезде и Партизана Ефбет нису успели да се пласирају у осмину финала Купа Цев. Црвена звезда је поражена од екипе Саво Куопио из Финске са 3:1, по сетовима 22:25, 25:18, 25:22 и 27:25, а Партизан од Линдарен Амрисвила из Швајцарске са 3:1, по сетовима 25:21, 25:23, 24:26 и 25:21.
 
 
Саво Куопио - Црвена звезда 3:1
 
Виђена је изједначена игра на старту првог сета, а онда се Црвена звезда серијом поена одвојила од противника (14:10). Међутим, изједначила је екипа из Финске, али само на кратко, а онда су црвено-бели још једном вратили вођство у своје руке. Дошли су до три сет лопте, а затим другу реализовали у своју корист и повели са 1:0. 
 
Ушла је домаћа екипа оштро у други период и повела са 15:9, а стечено вођство су држали у својим рукама све до саме завршнице. Стигао је Саво до седам сет лопти, где је било очигледно да ће и изједначити укупан резултат. 
 
Вратио је тим Игора Жакића своју препознатљиву игру и повео на почетку трећег сета са 10:3, па 14:9. Ипак, лако су испустили ту предност и противничка екипа је успела да поравна резултат на 15:15, а затим и преузме вођство. Одржавали су Финци предност све до самог краја, па тако и стигли на корак од победе.
 
Најнеизвеснији био је четврти сет, од почетка до краја се предност константно смењивала. Црвена звезда је прва дошла до сет лопте и имала прилику да ову утакмицу одведе у тај-брејк. Нису искористили прву, а ни другу сет лопту, док је противничка екипа своју шансу да заврши овај дуел одмах искористила. 
 
Најефикаснији у тиму Црвене звезде био је Милан Пепић са 20, а пратио га је Лазар Мариновић са 16 поена. 
 
Партизан Ефбет - Линдарен Амрисвила  1:3
 
Нису ушли одбојкаши Партизана баш најбоље у ову утакмицу и релативно лако препустили прва два сета противничкој екипи. 
Међутим, успели су изабраници Бојана Јанића агресивном, али и концентрисаном игром да се у трећем сету резултатски врате у меч. Нажалост, и поред доминантне игре на старту четрвтог сета, екипа из Швајцарске је у наставку изједначила, а затим и преокренула резултат у своју корист. Нису имали снаге црно-бели за нови подвиг и Швајцарци су изборили пласман у осмину финала Купа Цев.  
 
Тренер Партизана, Бојан Јанић, имао је само једну замерку за своју екипу, а то је улазак у утакмицу, о којој су дуго причали. 
 
"Честитао бих екипи из Финске на заслуженом проласку даље, мислим да су бољи и искуснији тим. Показали смо одређени ниво на прошлој утакмици, а то вечерас није био случај. Пред нашом публиком и великим бројем деце која су дошла да гледају, очекивао сам једну еуфоричну утакмицу, када играш против овакве екипе мораш да идеш на енергију. Направили смо велики пад, успели смо да се извучемо у трећем сету, чак смо водили и у четвртом, али мислим да нисмо имали више снаге. Фалили су нам Бјелица, Мрдак и Тадић који су повређени, играли смо без измена, да смо били комплетни, сматрам да би имали веће шансе" рекао је Јанић. 
 
Одбојкаш Партизана, Алекса Мандић, сматра да је у овом дуелу дефинитивно искуство пресудило. 
 
"Честитао бих свом тиму и противничком на пруженој сјајној партији. Мислим да је у овој утакмици превагнуло искуство и то што ми нисмо имали измене. Тежак нам је био распоред, врло тежак период је иза нас, а такође и испред нас. Сви момци који су играли су врло млади и сигурно да је нека трема утицала на сам старт утакмице",закључио је Мандић. 
 
Најефикаснији у екипи Партизана био је управо Алекса Мандић са 18, а пратио га је Видак Цветковић са 13 поена. 

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!