Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

ТЕНТ се пласирао у осмину финала Купа изазивача!

Одбојкашице ТЕНТ-а пласирале су се  у осмину финала купа изазивача. Обреновчанке су вечерас, по други пут у само 24 сата, савладале Марину Каштела са 3:0 по сетовима 25:18, 25:15, 25:14, и укупним скором 6:1, обезбедиле су место међу шеснаест најбољих екипа.

У утакмици која је одиграна синоћ, гости су боље отворили уводни сет, али је ТЕНТ убрзо стигао до преокрета. Ипак, није бољи период домаћина утицао на гостујућу екипу, која је у наставку поново дошла до предности, коју је само повећавала до краја сета – 25:16.

tent mk1

На почетку другог сета вођена је изједначена игра, да би изабранице Владимира Васовића повеле са 12:8. Наставиле су у том ритму и у даљем току овог сета и лако су дошле до изједначења – 25:19.

Тамо где је стао у претходном, ТЕНТ је наставио у трећем сету. Већ на почетку је екипа из Обреновца стигла до вођства, које је, како је сет одмицао, увећавала и преокренула је укупан резултат у своју корист са 25:19.

У четвртом, а испоставиће се касније последњем сету, домаћин је био и више него убедљив. Повеле су Обреновчанке са 8:4, па са 14:5 и 20:8, да би са 25:14 изашле као победнице из првог меча.

ТЕНТ је на овој утакмици приказао одличну блок игру, а у прилог томе говори чињеница да је чак 17 пута био успешан. У том елементу игре највише су се истакле Сашка Ђуровић са 6, Ана Малешевић са 4 и Хена Куртагић са 3 успешна блока.

Када је реч о другој утакмици која је одиграна вечерас, Обреновчанке су биле доста убедљивије.

Ушао је тим Владимира Васовића у други меч са серијом од 6:0. Рано вођство, омогућило је домаћину да у наставку сета одигра растерећено. У наставку је само одржавао стечену предност и лако је стигао до вођства од 1:0 (25:18).

tent mk3

Иста слика са почетка првог сета, виђена је на старту другог, али је овог пута конкретнија била Марина. Ипак, брзо се екипа из Обреновца консолидовала, окренула је резултат и у наставку је само повећавала своју предности, што јој је донело вођство од 2:0.

У трећем делу игре, Обреновчанке су потврдиле свој квалитет, још једном су одиграле сјајно и заслужено су славиле са 3:0.

Тренер ТЕНТ-а, Владимир Васовић рекао је да је јучерашњом победом већи део посла урађен: „Честитке девојкама на победи и на пласману. Већи део посла смо ми јуче урадили, одмерили смо снаге и видели да су нам шансе велике. Данас смо ушли у утакмицу растерећеније и опуштеније, што је дало резултат такав какав јесте“ – објаснио је Васовић.

Ана Малешевић, честитала је својој екипи на проласку даље: „Пре свега желела бих да честитам девојкама. Сматрам да је данашња атмосфера била много боља и игра је била сјајна, за разлику од јуче. Испоштовале смо више тактику, можда се у једном делу игре десио пад у концентрацији, али смо успеле да се вратимо заједничким снагама и да победимо најбољим могућим резултатом“ – закључила је Ана.

ТЕНТ ће у осмини финала Купа изазивача 2022. играти против победника двомеча Шезо (Швајцарска) – Шелми Брно (Чешка). Утакмице осмине финала одиграће се 8. и 15. децембра.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!