Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Јединство у полуфиналу Купа изазивача!

Одбојкашице Јединства су у полуфиналу Купа изазивача! Старопазовчанке су вечерас, у арени Драгао, изгубиле од домаће екипе са 3:2, али захваљујући победи коју су оствариле пре недељу дана у Старој Пазови, обезбедиле су пролаз даље. 
 
Порто - Јединство 3:2 (25:21, 25:21, 23:25, 21:25, 15:8)
 
У полуфиналу Јединство ће играти против румунског Лугожа. 
 

Ушла је екипа Јединства добро у утакмицу и повела на почетку, али су убрзо домаће играчице изједначиле резултат. Уследила је игра поен за поен, а велика борба вођена је са обе стране. Ипак, у самој завршници десио се пад концентрације тиму који предводи Јово Цаковић и Порто је дошао до четири сет лопте, а затим и до 1:0.

Вођене великом енергијом, домаћом публиком и вођством, одбојкашице Порта наставиле су да ређају поене и у другом сету. Кроз цео период, Јединство је "јурило" за португалском екипом, али није успело и да их стигне. Дуплирао је домаћи тим укупан резултат и дошао на корак од максималног тријумфа које би им значило пролаз у полуфинале. 
 
Најнеизвеснији био је трећи сет, који је веома значио и једној и другој екипи. Стекле су Старопазовчанке предност на почетку, али одмах је противнички тим изједначио. Дале су свој максимум одбојкашице Јединства и још једном дошле до вођства (17:13). Међутим, велика жеља виђена је са друге стране мреже и серијом поена Порто је још једном успео да се врати у сет. Ипак, Исидора Коцкаревић и другарице прве су стигле до сет лопте и са 25:23 се коначно домогле сета. 
 
Лакше је дисало Јединство, а још боље играло у наставку утакмице. Оствариле су предност на самом почетку четвртог периода и све до саме завршнице одржавале су стечено вођство. Дошле су до четири сет лопте, а затим другу и реализовале у своју корист. Тог тренутка је славље кренуло пре времена, јер је Старопазовчанкама два сета било довољно за пласман у следећу рунду. 
 
На крају, успео је Порто да слави у петом одлучујућем сету и тиме бар обезбеди "утешну" победу. 

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!

Одбојкаши Црвене звезде забележили су и други тријумф у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Звезда је вечерас, у СЦ „Масетр”, поразила Партизан Ефбет са 3:1, по сетовима 25:22, 25:21, 22:25 и 25:17.

Звезда сија и у Мастеру: Партизан близу предаје трофеја вечитом ривалу!

Екипа Ниша је након две утакмице баража (плеј-аута) против Новог Пазара успела да обезбеди опстанак у Банка Поштанска штедионица Суперлиги. Нишлије су биле боље у оба меча (3:0 код куће и 3:1 у Новом Пазару) и сада могу на миру да се посвете планирању следеће сезоне у елитном рангу такмичења.

Светозаревић: Није било никаквог калкулисања

Одбојкашице ТЕНТ-а из Обреновца избориле су пласман у финале плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Обреновчанке су вечерас, на свом терену, у трећој утакмици полуфинала надиграле лајковачки Железничар са 3:0, по сетовима 25:21, 25:13 и 25:20.

Наелектрисани ТЕНТ фуриозно до финала!