Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Врцељ креира игру и на терену и на ТикТоку

Тијана Врцељ, одбојкашица Уба, има 19 година, а своју каријеру започела је у екипи Визуре. Прошлу сезону провела је на позајмици у екипи суботичког Спартака, а ове сезоне је у редовима актуелног шампиона Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Ова девојчица, увек широког осмеха, игра на позицији техничара и јуниорска је репрезентативка Србије.

Женска јуниорска репрезентација Србије освојила је сребрну медаљу на Светском првенству у Ротердаму, које се одржало ове године. Тијана Врцељ је требало да буде саставни део екипе, али нажалост повреда је спречила у томе.

„Имам повреду која је актуелна дуги низ година. Нисам је залечила како треба и обновила се пред Светско првенство. Доста је то утицало на мене, једва сам чекала да одем у репрезентацију и да коначно будемо све заједно. На крају, захвална сам што ме доктори и тренери нису пустили да одем. Могла сам да одиграм цело такмичење и да буде још горе, чак и да одем на операцију. Најбитније од свега је што сам се сад опоравила“, рекла је Тијана.

vrcelj3

Тијана игра на позицији техничара и од малих ногу је желела да буде главни мозак на терену.

„Од малена сам то желела. Кад сам била у млађим селекцијама и кад је тренер поставио питање ко хоће да ‘диже’, ја сам се јавила и од тад сам на тој позицији. Мислим да је техничар кључ сваке екипе. Када би требалo да изаберем неко друго место у екипи, то би дефинитивно био либеро.“ 

Нешто што је популарно како код нас тако и у свету, јесте друштвена мрежа Tик-Tок. Млада Врцељ је врло активна на тој платформи. Позната је у својој екипи, као и у репрезентацији, по снимању видео клипова. Тијана је чак снимала и за Одбојкашки савез Србије.

„Почела сам активно да снимам док је био карантин због ковида. На почетку је то било само са сестром. Та нека прва фаза и учење тих плесова је било доста несрећно, али добро, све је вежба. Више снимам приватно“, објаснила је Врцељ. 

Док је трајало Европско првенство, она се доста посветила снимању видеа, која су имала велики број прегледа и пратилаца. Колегиница из репрезентације, Јована Цветковић, нахвалила је Тијану и прозвала је „Тик-Ток краљицом“.

„Сматрам да је то добра ствар, јер преко Тик-Тока такође може да се промовише одбојка, на неки начин. Генерално, са свима ми је занимљиво да снимам. Најтеже ми је било да убедим нашег капитена, Вању Савић, а највише волим да направим неки занимљив Tик-Tок са Аном Малешевић и Бојаном Гочанин“, рекла је Тијана.

vrcelj1

Репрезентативка Србије у будућности види себе као интернационалну одбојкашицу. Иако јој је Тик-Ток само једна врста хобија, волела би да једног дана постане толико популарна да може нешто од тога и да заради.

„Искрено, волела бих када ми истекне уговор у Србији да одем у иностранство. Желим да се у потпуности посветим бављењу овим спортом, а наравно да ми је циљ као и свакој млађој одбојкашици да једног дана заиграм у сениорској репрезентацији.“ закључила је Врцељ.

Тијана Врцељ је дуг временски период пратила само мушку одбојку, јер јој је од малена узор и неко на кога се угледала њен ујак, Бојан Јанић. Данас се млада репрезентативка угледа на најбољег пољског техничара, Јоану Волош. Ми јој желимо да буде што боља у својој професији и да је једног дана гледамо на највећим такмичењима у сениорској конкуренцији.

@vrcii9 After 100 times #applebottomjeans ♬ Low - m_a_r_i_a

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!