Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Андрија Вуликић: Тактика је иста, али жеља и инат су још већи

Техничар и организатор игре, Андрија Вуликић, ове сезоне са великим успехом брани боје суботичког Спартака. Његов тим је стигао до финала плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге, а противник им је Војводина НС семе која јури своју шесту узастопну титулу. Тренутно је 2:1 за Новосађане, а у недељу ће популарни голубови покушати да се изборе за пету одлучујућу утакмицу.

Екипа Спартака је ове сезоне направила изненађење уласком у финалну серију, а сами играчи и цео стручни штаб су од почетка до краја веровали да имају велике шансе то и да остваре.

„Још од почетка сезоне веровали смо да можемо да направимо леп успех. Како је време одмицало, а победе се низале, вера је још више расла. Доказали смо да можемо да играмо на једном врхунском нивоу. Срећан сам што смо ушли у финале и што смо показали да ова екипа вреди“, рекао је Вуликић.

fs15

На челу стручног штаба налази се Ивица Јветић, који је најзаслужнији да његовој екипи не недостаје енергије, а такође и да их посаветује. Поред тренера, главна подршка и ветар у леђа Суботичанима је дефинитивно њихова публика која их прати сваку утакмицу. За Нови Сад кренуће чак три аутобуса како би били уз своје суграђане.

„Ивица много значи нама играчима, с њим имамо један леп и квалитетан однос. Он нама није само тренер, већ нам је и пријатељ и отац. Кроз сваку утакмицу се труди да нам пренесе позитивну енергију. Такође, наши навијачи су дефинитивно као још један играч на терену. Када сви играчи дају свој максимум, а тренер своју енергију и све то када се поклопи са публиком, то је јако лепа прича на свакој одбојкашкој утакмици“, истакао је Андрија Вуликић.

fs16

У првом мечу који се играо у Суботици, одбојкаши Спартака нису били скроз спремни. Неколико играча је било болесно и Војводина је победила максималним резултатом, док су у другој утакмици пропустили меч лопту. Иако су Новосађани били на корак од нове титуле, Спартак је ипак одлучио да продужи ово финале.

„Јесте болест утицала, али не могу да кажем да нисмо дали све од себе што смо могли у том тренутку. Очигледно није било довољно за прве две утакмице, али смо се вратили у трећој. Оздравили смо скроз, показали своје право лице и остварили победу. Надам се да ћемо наставити истим ритмом и у наредном мечу. Сматрам да смо другу утакмицу коју смо играли у Новом Саду имали у својим рукама, али нисмо успели да искористимо. Могу да кажем да је срећа била на противничкој страни у том дуелу. Док смо наредни меч код нас одиграли на високом нивоу, показали смо шта знамо и једноставно нисмо желели да се ова прича заврши. Идемо даље и једва чекамо да опет станемо на терен. Тактика је иста, али жеља и инат су још већи. Екипа Спартака је спремна за ову четврту утакмицу и свим снагама ћемо напасти Војводину, бројимо сате да заиграмо“, закључио је Вуликић.

фс18

Четврта утакмица одиграће се у недељу од 20 часова, у Новом Саду.

(фотографије: subotica.info, subotica.com)

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!