Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

Тамара Миљевић и Младен Бојовић најбољи у новембру!

Тамара Миљевић, коректор Јединства из Старе Пазове, и Младен Бојовић, коректор Рибнице, проглашени су за најкорисније играче месеца новембра у Банка Поштанска штедионица Суперлиги, по избору жирија који чине Данило Мрђа, Слободан Бошкан, Ратко Павличевић, Игор Јагличић и Марко Ристић.

Пре почетка утакмице између Омладинца и Јединства, Тамари Миљевић је проф. др Неџад Османкаџ, први тренер јуниора Србије, предао трофеј намењен најбољој одбојкашици у новембру. Након тога, Младен Савић, директор филијале Сремска Митровица Банке Поштанска штедионица, генералног спонзора одбојкашких лига у Србији, предао је коректору Јединства чек на 500 евра.

novembar1

novembar2

Младену Бојовићу је, пред старт утакмице која се играла између домаће екипе и Спартака из Љига, Гордан Вилимановић, председник Међуокружног одбојкашког савеза Рашко – Расинског округа доделио пехар намењен најбољем одбојкашу у новембру. Недуго затим, асу Рибнице уручен је и чек на 500 евра, од стране Марије Ранђеловић, директора Регионалног центра Краљево Банке Поштанска штедионица.

novembar3

novembar4

Да подсетимо, најкориснији играчи за месец октобар били су Ана Живојиновић, капитен и примач Црвене звезде, и Андриј Тупчи, коректор Младог радника.

Слађана Ерић, атрактивна одбојкашица која је током своје богате и успешне каријере стекла статус једног од симбола српске одбојке, наставиће да одушевљава љубитеље спорта у Србији и у наредном издању Банка Поштанска штедионица Суперлиге, овог пута у дресу суботичког Спартака. Популарна Слаки је недавно прославила 40. рођендан, а ово ће јој бити 23. професионална сезона играња у елитним одбојкашким такмичењима.

И у наредној сезони имаћемо привилегију да гледамо Слађану Ерић на одбојкашким теренима широм Србије!
Милија Мрдак, освајач трипле круне са Партизаном, ипак је донео одлуку да и наредне сезоне носи црно-бели дрес. На клупи вечитих ривала ће бити Ивица Јевтић са новим тимом. 
 
Мрдак остаје капитен црно-белих, Јевтић са новим тимом у Црвеној звезди