Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Џејлен Џаспер: Нова одбојкашка звезда у суботичком Спартаку

Банка Поштанска штедионица Суперлига дочекала је своју најновију сензацију у облику Џејлена Џаспера, одбојкаша из Сједињених Америчких Држава, који је недавно приступио екипи суботичког Спартака. Његово ватрено крштење у српској одбојци оставило је све у чуду, јер је Џаспер у својој премијерној утакмици против Црвене звезде забележио импозантан 41 поен, најављујући не само своју сјајну сезону, већ и потенцијалну опасност по све противнике у лиги.
 
Џаспер игра на позицији коректора, а његов сервис и напад су изванредни. У утакмици против Црвене Звезде, изгледао је незаустављиво, пружајући бравурозне поене који су одушевили публику и противнике. 
 
Разговарали смо са Џаспером након његове изванредне премијере у српском шампионату. 
 
Сјајна утакмица вечерас за тебе, освојио си 41 поен. Како си видео ову утакмицу?
 
"Била је веома занимљива утакмица, али морам да похвалим своје саиграче на заиста фантастичној утакмици. Наш либеро је спашавао неке невероватне лопте, наша примачка дијагонала је функционисала беспрекорно, дизања су била сјајна, наш дизач ми је намештао перфектне лопте, тако да је мој посао био знатно олакшан. Честитке, заиста, целој екипи."
 
Веома си опасан на серису, а и у нападу...
 
"Хвала на томе. Дајем све од себе на сервису, заиста. Тренер ми каже да ударим лопту најјаче што могу и то је оно што покушавам да урадим сваки пут. Хвала на томе. Дајем све од себе на сервису, заиста. Тренер ми каже да ударим лопту најјаче што могу и то је оно што покушавам да урадим сваки пут", рекао је Џаспер.
 
Твоја прва година у Србији, како ти се свиђа овде?
 
"Обожавам, стварно. Сјајно је. На веб-сајту лиге сам уписан као Србин, а не као Американац, и то ми уопште не смета. Заправо, част ми је", истакао је коректор Спартака. 
 
Да ли ти се допада твоја екипа и како су те прихватили саиграчи?
 
"Обожавам своје саиграче. Одбојка у Америци је једно прича, али ово овде је заиста посебно, као одбојкашка породица. И на професионалном нивоу је доста интензивније. Начин на који смо повезани као екипа, готово братски, то је нешто што ја досад нисам доживео у одбојкашком свету."
 
Спартак је познат по својој енергији на терену..
 
"Да, заиста је лепо и занимљиво играти у Спартаку. Ја сам данас мало промукао, због времена, тако да нисам био толико гласан колико знам да будем, али једна од омиљених ствари код овог тима за мене јесте баш то колико сви знају да буду гласни и разуздани на терену", каже Џаспер.
 
Ово је била прва утакмица, а шта очекујеш од ове сезоне?
 
"Очекујем да ће само бити још теже. Последња два меча смо добили у пет сетова и сваки је био напет, борили смо се до последњег поена, ниједан тим се неће предати и препустити вам победу. Тако да једва чекам још доста жестоких мечева и вриске на терену", закључио је Џејлен Џаспер за портал Одбојкашког савеза Србије. 

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!