Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва и Прва ”Б” лига

ОК Дунав из Београда стекао право такмичења у Првој ”Б” лиги

На Конкурс за попуну Банка Поштанска штедионица Прве "Б" лиге за сениорке пријавиле су се екипе ОК Дунав и ОК Раднички Бластерс, обе из Београда.

Обе екипе поседују А лиценцу и задовољавају услове Конкурса. Према висини понуде, ОК Дунав је био испред ОК Раднички и на тај начин стекао право такмичења у Првој "Б" лиги за сениорке у такмичарској сезони 2021-22.

Одбојкашки клуб Раднички у циљу да подмлади екипу за наредну сезону, потписао је уговор са Богданом Станојевићем. Млади техничар је у крагујевачке редове стигао из ВГСК Велико Градиште, где је и почео своју каријеру.

Млади репрезентативац у Радничком

Клубови увелико састављају екипе за следећу сезону Банка Поштанска штедионица Суперлиге, а Раднички из Крагујевца је потписао уговоре са новим-старим играчима. Наиме, у свој матични клуб вратили су се коректор Александар Благојевић, који је претходну сезону играо у иностранству и техничар Никола Петровић, који је након освојеног Купа Србије са Партизаном одлучио да се врати у свој некадашњи клуб.

Петровић и Благојевић поново у Радничком
Иако није прошло довољно времена да би се сумирали сви утисци из претходне, веома занимљиве сезоне, већ сада знамо када ћемо имати прилику да поново гледамо наше клубове у домаћим такмичењима.
Познати датуми почетка нове сезоне