Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва и Прва ”Б” лига

Расписан конкурс за попуну Прве лиге за сениоре и заказана Скупштина клубова

Директор такмичења, Душан Кесер, расписао је Конкурс за попуну Прве лиге за сениоре, на основу члана 55. Правилника о такмичењу Одбојкашког савеза Србије.

Пријава се врши до среде, 7. септембра, у 12 часова, док ће се састанак заинтересованих клубова одржати у просторијама ОСС, такође у среду, 7. септембра 2022. године, у 13 часова.

Скупштина клубова ће се одржати 15. септембра у београдском Хотелу "М".

Одбојкашки клуб Раднички у циљу да подмлади екипу за наредну сезону, потписао је уговор са Богданом Станојевићем. Млади техничар је у крагујевачке редове стигао из ВГСК Велико Градиште, где је и почео своју каријеру.

Млади репрезентативац у Радничком

Клубови увелико састављају екипе за следећу сезону Банка Поштанска штедионица Суперлиге, а Раднички из Крагујевца је потписао уговоре са новим-старим играчима. Наиме, у свој матични клуб вратили су се коректор Александар Благојевић, који је претходну сезону играо у иностранству и техничар Никола Петровић, који је након освојеног Купа Србије са Партизаном одлучио да се врати у свој некадашњи клуб.

Петровић и Благојевић поново у Радничком
Иако није прошло довољно времена да би се сумирали сви утисци из претходне, веома занимљиве сезоне, већ сада знамо када ћемо имати прилику да поново гледамо наше клубове у домаћим такмичењима.
Познати датуми почетка нове сезоне