Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Храбро Јединство дебитовало у Лиги шампиона!

by Душан Крстић

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове дебитовале су вечерас у најелитнијем европском такмичењу. Пазовчанке су у 1. колу А групе Лиге шампиона изгубиле од Веро Волеј Милана са 3:0, по сетовима 25:15, 25:16 и 25:20.

Младе Пазовчанке биле су и више него храбре у вечерашњој утакмици, а када се погледа ко се све налазио са друге стране мреже, постаје јасно да је Јединство на прави начин представљало своју земљу.

Рано вођство, али и трема изабраница Јова Цаковића на почетку меча, утицали су на то да домаћин стекне пет поена разлике. Одржавало је Јединство корак за ривалом до средине сета, када су Италијанке додале гас и у завршницу ушле са великих осам поена предности. До краја је Веро Волеј само повећао вођство и са 25:15, повео је са 1:0.

Сигурно и жељно надметања било је Јединство на старту другог периода. Ипак, и поред раног вођства од 4:2, домаћин је брзо преокренуо резултат у своју корист. У даљем току овог сета, и поред свих покушаја гошћи из Старе Пазове, Паола Егону и другарице су биле агресивне, што им је убрзо донело великих 2:0.

vero jed1

Јединство је најбољу игру приказало у трећем, али и последњем сету. Све време је тим Јова Цаковића одржавао корак за ривалом. Тако су Пазовчанке у самој завршници дошле надомак изједначења, пошто су вођство ривала смањиле на само поен заостатка (18:17). Међутим, до краја је искуство домаћина било пресудно и Италијанке су оствариле максималну победу. 

Најефикаснија у историјској утакмици Јединства била је Ивана Недељковић са осам поена, док су Миња Осмајић, Уна Вајагић, Ива Шућуровић и Тамара Миљевић меч окончале са по пет поена.

Јединство ће у 2. колу А групе, у дворани СПЦ „Рума“ у Руми, дочекати турски Вакифбанк Истанбул, за који игра Бианка Буша, а тренер је Ђовани Гвидети, у среду, 15. новембра од 19.00 часова.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!