Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва и Прва ”Б” лига

Железничар и Уб поражени максималним резултатом

Одбојкашице Уба и Железничара из Лајковца нису успеле да остваре победе у утакмицама које су одиграле у европским такмичењима.

Железничар из Лајковца, актуелни победник Купа Србије, завршио је учешће у европским куповима у шеснаестини финала Купа ЦЕВ 2022. Турски Езачибаши из Истанбула, за који играју Маја Огњеновић и Тијана Бошковић, елиминисао је Лајковчанке, пошто је славио и у другој утакмици са 3:0, по сетовима 25:16, 25:21 и 25:13.

zel ez1

Маја Огњеновић забележила је 1 поен за турски тим, док Тијана Бошковић није улазила у игру.

Уб, победник Банка поштанска штедионица Суперлиге 2020/2021. и првак Србије у конкуренцији одбојкашица поражен је у првој утакмици у Е групи Лиге шампиона 2022. Актуелни шампион Европе и светски рекордер по броју узастопних победа, италијански Имоко Конељано је вечерас у дворани Палаверде у Тревизу победио Уб са 3:0, по сетовима 25:8, 27:25 и 25:16.

ub ls1

Убљанке ће у 2. колу Е групе дочекати хемик из Полица у среду, 8. децембра од 18.00 часова.

Одбојкашки клуб Раднички у циљу да подмлади екипу за наредну сезону, потписао је уговор са Богданом Станојевићем. Млади техничар је у крагујевачке редове стигао из ВГСК Велико Градиште, где је и почео своју каријеру.

Млади репрезентативац у Радничком

Клубови увелико састављају екипе за следећу сезону Банка Поштанска штедионица Суперлиге, а Раднички из Крагујевца је потписао уговоре са новим-старим играчима. Наиме, у свој матични клуб вратили су се коректор Александар Благојевић, који је претходну сезону играо у иностранству и техничар Никола Петровић, који је након освојеног Купа Србије са Партизаном одлучио да се врати у свој некадашњи клуб.

Петровић и Благојевић поново у Радничком
Иако није прошло довољно времена да би се сумирали сви утисци из претходне, веома занимљиве сезоне, већ сада знамо када ћемо имати прилику да поново гледамо наше клубове у домаћим такмичењима.
Познати датуми почетка нове сезоне