Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Звезда поражена у Истанбулу

Одбојкашице Црвене звезде поражене су у првој утакмици у Ц групи Лиге шампиона. Турски Вакифбанк је данас, у Истанбулу, победио Црвену звезду са 3:0, по сетовима 25:15, 25:21 и 25:9. 
 

Ушао је Вакифбанк као главни фаворит у ову утакмицу и већ у првом сету је ставио до знања да жели ту улогу и да оправда. На терену је била најјача постава Ђованија Гвидетија, а једино је недостајала капитен Габи. Бориле су се Београђанке колико су могле, али за расположену Егону нису имале решење. Нису могле црвено-беле да реализују поене из напада, јер су светске и европске првакиње сјајно постављале блок. Брзо је стигао турски тим до 10 сет лопти, а затим и вођства од 1:0.

 
vakif zvez2
 
Највећи отпор пружиле су изабранице Ратка Павличевића у другом сету. Повела је екипа из Турске на почетку, уз одличне сервисе Гунеш. Али нису се предавале црвено-беле већ су ухватиле прикључак у овај период. Извео је Гвидети средином сета Егону, али је морао нешто касније да је врати, јер у самој завршници његов тим је имао само поен разлике. Повратком на терен, италијанска репрезентативка је наставила да ређа поена и њен тим је дуплирао вођство. 
 
vakif zvez1
 
Одлучна је била домаћа екипа да заврши посао у три сета, док са друге стране црвено-беле су скроз потонуле, за разлику од претходног. Повео је Вакифбанк прво са 11:6, а затим невероватном серијом од 10:1 и са 21:7. До краја је препустио противнику само два поена и тако забележио максимални тријумф. 
 
vakif zvez3
 
Најефикасније играчице у Црвеној звезди биле су Ана Живојиновић и Карина Денисова са 7, док их је пратила Божица Марковић са 6 поена.
 
Црвена звезда ће у 2. колу Ц групе угостити италијснку Новару 20. децембра од 19.00 часова у УСЦ Вождовац, у Београду. 

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде остварили су максималну победу у 4. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Београђани су, у Горњем Милановцу, савладали Таково са 3:0, по сетовима 25:20, 25:23 и 25:21.

Шампион убедљив на премијери кола

Протеклог викенда окончано је 3. коло Банка Поштанска штедионица Суперлиге у обе конкуренције. Већ сада слободно можемо рећи да су екипе ушле у такмичарски ритам, што потврђује и низ одличних утакмица које смо гледали током викенда.

Преглед 3. кола БПШ Суперлиге: Искусни доминирају, али се борба тек захуктава!

Одбојкаши Партизана Коптех остварили су велики тријумф у последњем мечу 3. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Партизан је вечерас, на домаћем терену, надиграо Карађорђе након велике борбе са 3:2, по сетовима 25:21, 25:22, 21:25, 20:25 и 15:10.

У мечу препуном тензија Партизан савладао Карађорђе!

Одбојкашице ТЕНТ-а забележиле су тријумф у последњој утакмици 3. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Обреновчанке су вечерас, у хали "Александар Николић", надиграле Партизан Коптех са 3:0, по сетовима 25:20, 25:17 и 27:25.

ТЕНТ убедљив на затварању 3. кола

Одбојкаши Дубочице остварили су историјски тријумф у 3. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Лесковчани су вечерас, на свом терену, надиграли Таково након велике борбе са 3:2, по сетовима 25:16, 22:25, 25:15, 22:25 и 15:3.

Лесковчани исписали историју: Прва суперлигашка победа Дубочице!