Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Пољаци прејаки за Војводину

Одбојкаши Војводине доживели су пораз у 5. колу групне фазе Лиге шампиона. Јастржебски је вечерас, у Новом Саду, победио Војводину са 3:0, по сетовима 25:22, 25:16 и 25:14. 
 
Војводина остаје на једној победи и три освојена бода, а у последњем колу гостује Монпељеу. 
 

Започела је најјача постава Војводине ову утакмицу и показала добру игру све до средине сета. Међутим, преузео је фаворит Јастржебски у овом дуелу ствари у своје руке и серијом поена стигао до вођства. Стечену предност је гостујући тим одржавао све до саме завршнице, а Новосађани су давали све од себе да дођу до изједначења. Сјајним сервисима Милановића и Буцуљевића успели су да се приближе противнику, али ипак на крају је први сет припао екипи из Пољске. 

Још један добар почетак виђен је од стране Војводине, али убрзо је Јастржебски показао сав свој квалитет. Сјајним сервисима, а још бољим нападима гости су стекли велико вођство, а тим Слободана Бошкана није налазио решење све до самог краја. 

voj jastrž1

Како је одмицала утакмица, тако је екипа коју предводи Марсело Мендез играла све боље и боље. Деловало је колико год јако да нападну одбојкаши из Новог Сада да са друге стране лопта не може да падне на противничко поље. Функционисао им је сваки елемент у игри, смењивали су се поени Клевеноа и Форнала и без проблема убрзо тријумфовали максималним резултатом. 
 
Слободан Бошкан, тренер Војводине, истакао је како је његов тим дао све од себе, али да противничка екипа има изузетан квалитет. 
 
"Не могу да замерим својој екипи. Постојала је жеља и чак сам у првом сету видео да постоји могућност. Тешко је играти са оваквом екипом, поготово кад се одвоје два-три поена. Ми нисмо довољно искусни за тај ниво игре, фалио нам је ослонац у екипи. Жао ми је што нисмо боље одиграли, али противничка екипа је заслужено прва у групи", закључио је Бошкан. 
 
Најефикаснији у Војводини био је Радослав Парапунов са 10, док се у противничкој екипи највише истакао Томас Форнал са 17 поена. 

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!

Одбојкаши Црвене звезде забележили су и други тријумф у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Звезда је вечерас, у СЦ „Масетр”, поразила Партизан Ефбет са 3:1, по сетовима 25:22, 25:21, 22:25 и 25:17.

Звезда сија и у Мастеру: Партизан близу предаје трофеја вечитом ривалу!

Екипа Ниша је након две утакмице баража (плеј-аута) против Новог Пазара успела да обезбеди опстанак у Банка Поштанска штедионица Суперлиги. Нишлије су биле боље у оба меча (3:0 код куће и 3:1 у Новом Пазару) и сада могу на миру да се посвете планирању следеће сезоне у елитном рангу такмичења.

Светозаревић: Није било никаквог калкулисања

Одбојкашице ТЕНТ-а из Обреновца избориле су пласман у финале плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Обреновчанке су вечерас, на свом терену, у трећој утакмици полуфинала надиграле лајковачки Железничар са 3:0, по сетовима 25:21, 25:13 и 25:20.

Наелектрисани ТЕНТ фуриозно до финала!