Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Пољаци прејаки за Војводину

Одбојкаши Војводине доживели су пораз у 5. колу групне фазе Лиге шампиона. Јастржебски је вечерас, у Новом Саду, победио Војводину са 3:0, по сетовима 25:22, 25:16 и 25:14. 
 
Војводина остаје на једној победи и три освојена бода, а у последњем колу гостује Монпељеу. 
 

Започела је најјача постава Војводине ову утакмицу и показала добру игру све до средине сета. Међутим, преузео је фаворит Јастржебски у овом дуелу ствари у своје руке и серијом поена стигао до вођства. Стечену предност је гостујући тим одржавао све до саме завршнице, а Новосађани су давали све од себе да дођу до изједначења. Сјајним сервисима Милановића и Буцуљевића успели су да се приближе противнику, али ипак на крају је први сет припао екипи из Пољске. 

Још један добар почетак виђен је од стране Војводине, али убрзо је Јастржебски показао сав свој квалитет. Сјајним сервисима, а још бољим нападима гости су стекли велико вођство, а тим Слободана Бошкана није налазио решење све до самог краја. 

voj jastrž1

Како је одмицала утакмица, тако је екипа коју предводи Марсело Мендез играла све боље и боље. Деловало је колико год јако да нападну одбојкаши из Новог Сада да са друге стране лопта не може да падне на противничко поље. Функционисао им је сваки елемент у игри, смењивали су се поени Клевеноа и Форнала и без проблема убрзо тријумфовали максималним резултатом. 
 
Слободан Бошкан, тренер Војводине, истакао је како је његов тим дао све од себе, али да противничка екипа има изузетан квалитет. 
 
"Не могу да замерим својој екипи. Постојала је жеља и чак сам у првом сету видео да постоји могућност. Тешко је играти са оваквом екипом, поготово кад се одвоје два-три поена. Ми нисмо довољно искусни за тај ниво игре, фалио нам је ослонац у екипи. Жао ми је што нисмо боље одиграли, али противничка екипа је заслужено прва у групи", закључио је Бошкан. 
 
Најефикаснији у Војводини био је Радослав Парапунов са 10, док се у противничкој екипи највише истакао Томас Форнал са 17 поена. 

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде остварили су максималну победу у 4. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Београђани су, у Горњем Милановцу, савладали Таково са 3:0, по сетовима 25:20, 25:23 и 25:21.

Шампион убедљив на премијери кола

Протеклог викенда окончано је 3. коло Банка Поштанска штедионица Суперлиге у обе конкуренције. Већ сада слободно можемо рећи да су екипе ушле у такмичарски ритам, што потврђује и низ одличних утакмица које смо гледали током викенда.

Преглед 3. кола БПШ Суперлиге: Искусни доминирају, али се борба тек захуктава!

Одбојкаши Партизана Коптех остварили су велики тријумф у последњем мечу 3. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Партизан је вечерас, на домаћем терену, надиграо Карађорђе након велике борбе са 3:2, по сетовима 25:21, 25:22, 21:25, 20:25 и 15:10.

У мечу препуном тензија Партизан савладао Карађорђе!

Одбојкашице ТЕНТ-а забележиле су тријумф у последњој утакмици 3. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Обреновчанке су вечерас, у хали "Александар Николић", надиграле Партизан Коптех са 3:0, по сетовима 25:20, 25:17 и 27:25.

ТЕНТ убедљив на затварању 3. кола

Одбојкаши Дубочице остварили су историјски тријумф у 3. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Лесковчани су вечерас, на свом терену, надиграли Таково након велике борбе са 3:2, по сетовима 25:16, 22:25, 25:15, 22:25 и 15:3.

Лесковчани исписали историју: Прва суперлигашка победа Дубочице!