Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Софија Медић и Љубица Кецман о старту сезоне

Одбојкашице Уба, које су освојиле титулу Банка Поштанска штедионица Суперлиге 2020/202, оствариле су прву победу у квалификацијама за Лигу шампиона, где су на домаћем терену победиле екипу „Јединство“ из Брчког. Такође су победом у утакмици против Инђије започеле одбрану првог места у новој сезони домаћег првенства. Изгубљен је, међутим, трофеј Суперкупа.

Средњи блокер Уба, Софија Медић, коју смо овог лета могли да гледамо и у репрезентативном дресу у Лиги нација, која се ове године одржала у Риминију, била је на висини задатка, како се од ње и очекивало.

Ово је била наша прва утакмица у квалификацијама за Лигу шампиона. Мислим да смо пружиле добру игру, да смо показале вечерас да можемо. Очекујем исто тако и у следећој утакмици, на нама је да радимо, да дамо свој максимум, резултат ће доћи сам. Почело нам је првенство, прошлог викенда смо победиле Инђију са 3:2. То можда није био најсјајнији старт за нас, али добро, идемо полако, корак по корак”, рекла је Софија.

Неко ко је такође предводио екипу и својим сјајним поенима допринео да шампионке дођу до победе у првом мечу квалификација за Лигу шампиона, Љубица Кецман, похвалила је свој тим и честитала на великом тријумфу.

”Дефинитивно да је за нас почетак сезоне био прилично тежак. Ето, изгубљен Суперкуп, након тога прво коло против Инђије, где смо мање-више гласили за фаворита, али прилично смо се намучиле да победимо. Јако ми је драго да смо данас успеле да одиграмо утакмицу онако како треба и онако како се спремамо да играмо. Очекује нас у суботу нова утакмица у домаћој лиги, након тога поново Европа. Има доста да се игра, тек је почетак и сигурна сам да ће бити све боље и боље”, рекла је Љубица.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!

Одбојкаши Црвене звезде забележили су и други тријумф у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Звезда је вечерас, у СЦ „Масетр”, поразила Партизан Ефбет са 3:1, по сетовима 25:22, 25:21, 22:25 и 25:17.

Звезда сија и у Мастеру: Партизан близу предаје трофеја вечитом ривалу!

Екипа Ниша је након две утакмице баража (плеј-аута) против Новог Пазара успела да обезбеди опстанак у Банка Поштанска штедионица Суперлиги. Нишлије су биле боље у оба меча (3:0 код куће и 3:1 у Новом Пазару) и сада могу на миру да се посвете планирању следеће сезоне у елитном рангу такмичења.

Светозаревић: Није било никаквог калкулисања

Одбојкашице ТЕНТ-а из Обреновца избориле су пласман у финале плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Обреновчанке су вечерас, на свом терену, у трећој утакмици полуфинала надиграле лајковачки Железничар са 3:0, по сетовима 25:21, 25:13 и 25:20.

Наелектрисани ТЕНТ фуриозно до финала!