Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Одбојкашице Железничара из Лајковца у новој Микасиној опреми

На мечу Суперкупа Србије за одбојкашице, који је представљао увод у нову такмичарску сезону у домаћим клупским такмичењима за женску одбојку, велику пажњу је изазвала нова опрема у којој су на терен истрчале играчице Железничара.

Екипа OSSRBTV се у својој репортажи о мечу Суперкупа који је одржан у Лајковцу осврнула и на овај модни детаљ и упитала одбојкашице Железничара како се осећају у новој розе опреми.

Милана Рајлић и Јована Миросављевић су истакле јарке боје и аутентичност опреме за коју су нагласиле да сигурно ниједна екипа у Србији не поседује, а Ана Антонијевић и Јована Кнежевић су шаљиво приметиле како се у новом руху осећају као Моћни ренџери.

”Лепо нам је овако, добили смо нову опрему. Мало нам је било чудно што је опрема дизајнирана у овако јаким бојама, али брзо смо се уклопиле”, рекла је Јована Кнежевић.

У Банка Поштанска штедионица Суперлиги за одбојкашице још екипа ТЕНТ-а наступа у опреми реномираног светског произвођача ”Микаса”.

Како одбојкашице Железничара изгледају у новој опреми можете да просудите и сами у прилогу који је екипа OSSRBTV направила на мечу Суперкупа за одбојкашице у Лајковцу.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!

Одбојкаши Црвене звезде забележили су и други тријумф у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Звезда је вечерас, у СЦ „Масетр”, поразила Партизан Ефбет са 3:1, по сетовима 25:22, 25:21, 22:25 и 25:17.

Звезда сија и у Мастеру: Партизан близу предаје трофеја вечитом ривалу!

Екипа Ниша је након две утакмице баража (плеј-аута) против Новог Пазара успела да обезбеди опстанак у Банка Поштанска штедионица Суперлиги. Нишлије су биле боље у оба меча (3:0 код куће и 3:1 у Новом Пазару) и сада могу на миру да се посвете планирању следеће сезоне у елитном рангу такмичења.

Светозаревић: Није било никаквог калкулисања

Одбојкашице ТЕНТ-а из Обреновца избориле су пласман у финале плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Обреновчанке су вечерас, на свом терену, у трећој утакмици полуфинала надиграле лајковачки Железничар са 3:0, по сетовима 25:21, 25:13 и 25:20.

Наелектрисани ТЕНТ фуриозно до финала!