Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Крагујевчани славили против Ниша

Одбојкаши Радничког из Крагујевца забелижили су победу у 11. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Крагујевчани су вечерас, на свом терену, надиграли Ниш са 3:1, по сетовима 25:23,20:25,25:16,25:15.

Боље је отворио Ниш уводни сет и повео са 8:5, али одмах након тога стигао је одговор домаће екипе и серијом од четири поена прешли су у вођство. Играло се поен за поен све до краја сета, а бољи у завршници био је Раднички и са 25:23 тријумфовао у првом сету.

Почетак другог сета обележио је грешке на обе стране. Повела је гостујућа екипа са 10:7, а до средине другог периода повећала предност и на пет поена разлике. Алекса Брђовић, тренер Радничког, успео је новим тајм-аутом да пробуди свој тим и по повратку на терен одбојкаши Радничког су надокнадили заостак и вратили се у игру. Одличан је био Шаровић у завршници сета и својим нападом и блоком донео изједначење Нишлијама.

Неизвесности није изостало ни у трећем периоду. Грешила је много екипа Радничког и сервис грешкама држала Ниш у игри. Изједначено је било све до момента док Иванковић није стао на сервис линију и својим сервисима направио кључну серију од 9 поена. Одржали су Крагујевчани предност до самог краја и са 25:16 освојили трећи сет.

Наставили су домаћи играчи да играју у добром ритму и у четвртом сету. Стоиловић и Иванковић играли су одлично и Раднички је стигао до седам поена предности. Домаћин је доминирао до самог краја меча и са десет поена разлике освојио последњи сет.

Алекса Брђовић, тренер Радничког, нада се да након вечерашње победе долазе бољи дани за његов тим.

„Имали смо катастрофалан период након повратка из Румуније и вируса који смо тамо покупили. Очигледно је да када не играмо у пуном саставу, не можемо да победимо никог и то се показало доста пута ове сезоне. Данас смо коначно били комплетни и успели смо да забележимо битну победу. Наравно, били смо мало стегнути после тешког периода, али очекујем да ћемо се вратити, јер нас већ у среду очекује утакмица са Војводином. Надам се да долазе бољи дани за нас“, закључио је Брђовић.

Најефикаснији у домаћој екипи био је Дејвид Крастев са 25 поена, а пратио га је Филип Стоиловић са 23 поена. У гостујућој екипи најефикаснији је био Душан Ђокић са 12 поена.

Статистику меча можете погледати овде.

У наредном колу Раднички ће дочекати Таково, док ће Ниш гостовати Борцу из Старчева.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!