Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Карађорђе после преокрета славио у Крагујевцу

Одбојкаши Карађорђа забележили су победу у оквиру 15. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге. У драматичној утакмици у Крагујевцу, савладали су после преокрета Раднички са 3:2(21:25,21:25,30:28,25:21,16:14).

Ушла је домаћа екипа боље у први сет и већ на самом почетку одвојила се на три поена предности. Покушали су гости да се врате резултатски у сет и стигли су до изједначења средином првог дела сусрета. Сјајним блоковима Милутиновића, а потом сјајним нападима Крастева и Иванковића, домаћин је направио серију од шест поена и створио предност коју је сачувао до краја првог сета.
 
Почетак другог сета био је неизвестан и екипе су играле поен за поен. Опет се домаћа екипа прва одвојила што је тренера гостију, Невена Мајсторовића, натерало да затражи тајм-аут. Није одреаговала екипа Карађорђа како је Мајсторовић желео и убрзо је позвао још један тајм-аут. Сјајном игром Иванковића и Крастева дошла је екипа Алексе Брђовића до освајања другог сета и вођства од 2:0.
 
Трећи период игре био је у потпуности изједначен. Екипе су се смењивале у вођству а предност није прелазила више од два поена. Спасио је Карађорђе две меч лопте, а након тога је искористио тек своју пету сет лопту после одличног блока Бекрића и смањио на 2:1 у сетовима.
 
Наставили су гости и у четвртом сету са добром игром и диктирали игру кроз цео период. Држали су предност од два до три поена и са њом ушли у завршницу сета. Стекли су гости предност од пет поена у завршници, и после грешака Крастева и сјајних напада Бекрића и Надаждина, одвели су меч у пети одлучујући сет.
 
Пети сет је обиловао сјајним поенима на обе стране, а неизвесност није изостала јер је највећа предност износила два поена. Карађорђе није искористио своју прву меч лопту, али одмах након ње је дошао и до друге меч лопте. Сјајан је био Радовић и блоком је ставио тачку на овај сусрет и коначан резултат 3:2 у сетовима.
 
Најефикаснији у победничкој екипи био је Алија Бекрић са 27 поена, док је у домаћој екипи најефикаснији био Иванковић са 21, а пратио га је Крастев са 20.
 
Статистику меча можете погледати овде.
 
У наредном колу Карађорђе гостује Борцу, док Раднички дочекује Спартак из Суботице.
 

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!