Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Реакција после меча - Иван Тодоровић

Познато је да ове две екипе годинама уназад играју јако добре утакмице. Веома тешко гостовање за нашу екипу, јер сваке пете године Рибница побеђује у Новом Саду. Искористили смо њихово здравствено стање, пошто Војводина има проблема са повредама главних играча. Иза нас је још једна утакмица у пет сетова, али важна је победа. Враћамо се нашој препознатљивој игри, која треба да нас краси.

Иван Тодорович, капитен Рибнице

Реакција после меча - Ана Антонијевић

Очекивали смо овакав исход утакмице. Пружиле смо отпор, колико смо могле. Младе играчице су показале да могу да играју против оваких екипа и да су на добром путу да достигну овакав европски ниво. Идемо даље, чека нас битна утакмица у недељу и максимално ћемо се фокусирати на тај меч.

Ана Антонијевић, дизач Железничара

Реакција после меча - Маријана Боричић

После првог сета који нам је омогућио пролазак у полуфинале, гледали смо да одморимо прву поставу и да дамо више прилике млађим играчима. Ангажовали смо практично све одбојкашице са клупе и дали само им простора да играју. Драго ми је да су оне доста добро искористиле ту прилику. Рецимо Симона Петрановић, која је јуче први пут наступила за нашу екипу, као и Анђелка Новосел и Александра Ђорђевић на позицији средњег блокера. Једино ми је жао што Тијана Врцељ није могла да одигра до крају, јер има повреду бутног мишића и осећала је бол. Наравно, уз помоћ искуснијих играча, на крају смо победили и задовољна сам игром целокупне поставе.

Маријана Боричић, тренер Уба

Реакција после меча - Хена Куртагић

Првенствено бих честитала мојој екипи на победи, али и екипи Срема на залагању. Веома битна утакмица за ТЕНТ, и веома битна победа. Мислим да је ово једна од најтежих утакмица које смо одиграле од почетка сезоне. Максималан труд и залагање свих играчица довели су до овог резултата. Наше амбиције у овој сезони су да надмашимо прошлогодишњи резултат и надам се да ћемо ове сезоне доћи до финала Купа.

Хена Куртагић, блокер ТЕНТ-а

Реакција после меча - Слободан Бошкан

Најважније је да смо се пласирали у полуфинале купа, што је и био наш циљ. Није лако играти са истим противником три утакмице заредом, као што је то био случај са Спартаком. Морам да похвалим екипу, јер су испоштовали све што смо се договорили и били су мотивисани за ову утакмицу. Сам резултат на крају говори о нашем односу према игри. У свим елементима смо били веома дисциплиновани и то нам је дало самопоуздање. Спартак није успевао да пронађе решење у неким тешким моментима за њих. Задовољан сам победом и пласманом даље и већ се окрећемо новој утакмици.

Слободан Бошкан, тренер Војводине НС семе

Најава кола - Александра Петровић

Екипа из Пазове је доста млада и перспективна, али и ми имамо Елену, која је члан кадетске репрезентације, она је врло квалитетан играч и доста нам значи. Имамо и две искусније играчице које нас воде, тако да обе екипе имају младост, али ми поседујемо и искуство. У меч улазимо мотивисане, имамо иза себе квалитетан рад, имамо жељу, имамо вољу, тако да све је на нама и у нашим главама. Не осећамо притисак, али осећамо одговорност јер знамо колико нас тежак пут очекује.

Александра Петровић, примач Спартака из Суботице

Најава кола - Бранка Тица

Не би требало да буде проблема, али свакако мислим да у меч против Спартака треба да уђемо озбиљно, као и до сада. Ако будемо играле своју игру и не будемо давале лаке поене, резултат ће сигурно бити добар. Максималан скор који смо оствариле досад важан је за нас као младу екипу, даје нам подстрек за даљи рад и мислим да ћемо како првенство буде одмицало играти све боље и боље.

Бранка Тица, примач Јединства из С. Пазове

Таково - Спартак (Су) 1:3

Као и сваке године, Суботицу краси енергија и хемија у екипи, што је успело да се оствари и ове године. Како смо победили прве две утакмице, тако смо добили и ову трећу у којој смо први пут били фаворити. Желео бих да честитам и екипи и управи, јер свака победа која се оствари је заједничка. У петак нас очекује утакмица са Војводином у којој ћемо се потрудити да остваримо нову победу.

Никола Жугић, примач Спартака из Суботице

Клек - Инђија 2:3

Сигурно још једна велика победа за мој тим, који је нови суперлигаш. Ово је старт из снова. Победили смо две тешке утакмице, узели смо бод на Убу и са одличним расположењем дочекујемо сусрет са Спартаком у Купу Србије, у уторак. Вечерас смо били, чини ми се, нешто слабији него у прва два кола. Пуно грешака, пуно стресних ситуација које нисмо добро решили, али из ове утакмице ће се на крају памтити ова велика победа и великих пет бодова које имамо на табели. Честитам девојкама на победи. Нови меч је већ у уторак, нема много времена за славље. Идемо даље.

Никола Јерковић, тренер Инђије

Очекивања од сезоне

Моја очекивања, као и очекивања екипе су највећа, борићемо се за оба трофеја. Како време буде пролазило, ми ћемо подизати ниво игре, јер је екипа доста промењена у односу на прошлу сезону.

Лазар Мариновић, капитен Партизана Сокербет

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде забележили су и други тријумф у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Звезда је вечерас, у СЦ „Масетр”, поразила Партизан Ефбет са 3:1, по сетовима 25:22, 25:21, 22:25 и 25:17.

Звезда сија и у Мастеру: Партизан близу предаје трофеја вечитом ривалу!

Екипа Ниша је након две утакмице баража (плеј-аута) против Новог Пазара успела да обезбеди опстанак у Банка Поштанска штедионица Суперлиги. Нишлије су биле боље у оба меча (3:0 код куће и 3:1 у Новом Пазару) и сада могу на миру да се посвете планирању следеће сезоне у елитном рангу такмичења.

Светозаревић: Није било никаквог калкулисања

Одбојкашице ТЕНТ-а из Обреновца избориле су пласман у финале плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Обреновчанке су вечерас, на свом терену, у трећој утакмици полуфинала надиграле лајковачки Железничар са 3:0, по сетовима 25:21, 25:13 и 25:20.

Наелектрисани ТЕНТ фуриозно до финала!