Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Раднички доо комплетира екипу за највеће домете

Раднички доо је у прошлој сезони стигао до полуфинала плеј-офа, где је са 2:1 у серији изгубио од Војводине НС семе која је након тога освојила титулу, док је у Купу Србије играо у финалу и изгубио од Рибнице са 3:1. У ову сезону екипа Радничког улази са ништа мањим амбицијама.

Тренер Кобиљски, који је већ трећу годину на челу екипе из Крагујевца, ове године може да рачуна на искусног репрезентативног либера, Невена Мајсторовића, који се после три године проведене у Румунији и укупно пет година у иностранству, вратио у српски шампионат.

 „Ми смо спремни и очекујемо да направимо корак више него што је то било прошле године. Задовољан сам како су играчи тренирали и радили и мислим да је само питање тренутка када ћемо доћи до наше препознатљиве игре. Ипак, морам да признам да сам заиста незадовољан игром у првом колу и да је то један од мојих најтежих пораза како у играчкој, тако и у тренерској каријери. Суботици морам да честитам на изванредној борбености која је трајала током читаве утакмице, али мислим да смо ми при резултату 2:1, морали тај меч да приведемо крају на много бољи начин. Добра ствар у свему томе је што је тек почетак првенства, има још много да се игра и стварно очекујем да ће бити изненађујућих резултата и да ће све екипе проћи кроз турбулентне периоде“, рекао је Кобиљски.

Након неочекиваног пораза код куће у првом колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге од Спартака из Суботице (2:3), Раднички је поправио утисак у другом колу савладавши на страни Ниш максималним резултатом 3:0.

 „Ја сам релативно касно стигао и још увек немам јасну слику што се тиче наше екипе, али и осталих тимова. Чињеница је да већ у прва да кола имамо неколико изненађујућих резултата, међу којима и наш пораз од Суботице. Ми смо оформили једну компактну екипу у којој има и младих и искусних играча. С обзиром да очекујемо средњег блокера из Ирана, могу рећи да ћемо бити све бољи како време одмиче. За нас је најбитније да у овим околностима покушамо да извучемо максимум и да до краја лигашког дела достигнемо форму која ће нам гарантовати добар пласман“, рекао је Невен Мајсторовић, либеро екипе Радничког доо.

(фотографија: Instagram @ok_radnicki)

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!