Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Петровић и Благојевић поново у Радничком

Клубови увелико састављају екипе за следећу сезону Банка Поштанска штедионица Суперлиге, а Раднички из Крагујевца је потписао уговоре са новим-старим играчима. Наиме, у свој матични клуб вратили су се коректор Александар Благојевић, који је претходну сезону играо у иностранству и техничар Никола Петровић, који је након освојеног Купа Србије са Партизаном одлучио да се врати у свој некадашњи клуб.

Александар Благојевић се након девет година вратио у Крагујевац и нестрпљив је да почне нова сезона домаће лиге.
 
"Пратио сам нашу лигу из Ирана последње сезоне и заиста је било занимљиво и неизвесно. Сам квалитет лиге је заиста на завидном нивоу, што ме је и мотивисало да размислим о томе да се вратим. Добио сам понуду од клуба у ком сам и поникао и за који ме вежу много лепих осећања и момената. Раднички је сигурно као клуб из године у годину све стабилнији и драго ми је што је тако. Резултатски су увек директно укључени у освајање неких великих одличја, али им увек за мало измакне. Биће ми задовољство да у томе учествујем и помогнем им својим сада већ искуством стеченим у другим клубовима и иностранству. Заиста је леп осећај сама чињеница што ћу после дуго времена имати ту праву мотивацију да наступам пред људима из мог града и дати све од себе да учиним свој град и клуб поносним", закључио је Благојевић.
 
Техничар Никола Петровић, такође је повратник у редове Радничког. Након две успешне сезоне и једногодишње сарадње са Партизаном, рођени Пожаревљанин је одлучио да се врати на паркет Хале "Језеро".
 
"Драго ми је што ми је клуб поново указао поверење и понудио уговор за следећу сезону, а ја сам са задовољством то и прихватио. Састав екипе је добар, перспективан и са младим тренером који радом и уз добру хемију са играчима може да направи успех, а тако и врати клубу стару славу. Надам се доброј и успешној сезони", рекао је Петровић. 
 
Поред Благојевића и Петровића, уговор са крагујевачким клубом потписао је и примач Андреј Ристић, који је у Раднички дошао из редова Црвене звезде.
Банка Поштанска штедионица Суперлига почиње 14. октобра 2022, док ће се осмина финала Купа Србије одиграти 8. октобра 2022.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!