Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Преокрет и невероватна победа Војводине над Монпељеом у Лиги шампиона!

Одбојкаши Војводине  остварили си невероватну победу у Лиги шампиона! Новосађани су вечерас, у великој сали Спенса, забележили важан тријумф над француским Монпељеом са 3:1, по сетовима 19:25, 30:28, 25:17 и 25:23.
 

 Почетак овог дуела припао је гостујућој екипи, која је одмах узела ствари у своје руке. Покушавала је Војводина да се врати у сет и изједначи резултат, али безуспешно. При резултату 18:13 за француски клуб, Максим Буцуљевић је својим ас-сервисом пробудио своје саиграче. Међутим, сјајним нападима држао је Монпеље стечено вођство на својој страни. Уследила је измена техничара и на сервис линију стао је млади кадетски репрезетативац Матија Милановић, а његовим снажним сервисима Новосађани су направили серију од четири поена. Ни то није било довољно тиму Слободана Бошкана и гости су убрзо повели са 1:0.

Изједначена игра виђена је током другог периода. Успешним блоком Стевана Симића и још бољег напада, домаћи тим стекао је минималну предност. Ипак, није дозволила екипа из Француске противницима да се одвоје, већ серијом поена су преокренули резултат у своју корист. Био је то знак за Бошкана да затражи тајм-аут у раној фази сета, што се нешто касније испоставило да је био прави тренутак за то. Имала је екипа из Новог Сада три поена предности, али је олако то испустила. Ушли смо у неизвесну завршницу, где се играло поен за поен. При резултату 23:23, искусни Петар Крсмановић прошао је први темпо и тако донео свом тиму прву сет лопту, али нису успели одмах и да је реализују. Наставак сета био је на врхунском нивоу, како и доликује када се игра Лига шампиона. Преко расположеног Парапунова и још бољег Крсмановића, Воша осваја сет после 34. минута лавовске борбе (30:28).

voj monlš2

Освојен претходни сет, дао је Војводини ветар у леђа. Могли смо да видимо никад бољу игру домаћина од почетка сезоне. Функционисао је сваки сегмент - од одбране, напада, па све до сервиса и блока. Повели су Новосађани са 14:11, а затим са четири узастопна поена и 18:11. Самоуверено су деловали на терену, а то су испољавали кроз одличну одбојку. Стигли су до великих 10 сет лопти, а сервис грешком противника и на корак од важне победе. 
 
Невероватна Војводина наставила је да "меље" противника и у четвртом сету. Повели су са 7:2, па 15:11. Беспрекорно је функционисао тандем Буцуљевић-Парапунов, уз сјајног Крсмановића, док са друге стране су гости ушли у ритам грешака. Приказаном игром, борбом и енергијом, одбојкаши Воше стигли су до две меч лопте, а затим другу и реализовали. 
 
voj monlš1
 
Слободан Бошкан, тренер Војводине, рекао је како је лепо бити део овакве одбојкашке представе, а такође се захвалио и навијачима на подршци. 
 
"Били смо решени од почетка утакмице да се са њима надигравамо, иако се то није видео током првог сета. То се највише могло видети по нашем сервису, морали смо много да ризикујемо. Међутим, ризичан сервис је почео да нам даје резултат од другог периода и онда смо лакше играли и у одбрани. Уласком Жарка Убипарипа смо добили још једног нападача поред Парапунова, који је дао још један печат овој утакмици. Похвалио бих целу екипу и на игри и на пожртвовању, а морам да истакнем да ми је јако драго што су играчи видели да са свим екипама можемо да играмо равноправно", рекао је Бошкан. 
 
Петар Крсмановић, средњи блокер Војводине, сматра да након ове невероватне победе имају право да верују да могу још више. 
 
"Први утисци су феноменални! Мислим да смо изгубили други сет да би утакмица отишла у другом смеру, али овако први бодови у Лиги шампиона и то три. Честитао бих својој екипи на супер игри у последња три сета, показали смо квалитет и да можемо да се носимо са сваком екипом у групи. Идемо даље!", закључио је Крсмановић.
 
Најефикаснији у тиму Војводине био је Радослав Парапунов са 21 поеном, а он је заслужено и понео награду МВП-а ове утакмице. Пратио га је Петар Крсмановић са 15 поена. 

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!