Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

Нина Коцић и Радослав Парапунов најбољи у децембру!

Нина Коцић, коректор Спартака из Суботице, и Радослав Парапунов, коректор Војводине, проглашени су за најкорисније играче месеца децембра у Банка Поштанска штедионица Суперлиги, по избору жирија који чине Данило Мрђа, Слободан Бошкан, Ратко Павличевић, Игор Јагличић и Марко Ристић.

Пре почетка утакмице између Спартака и Срема, Нини Коцић је Горан Ћато, делегат Банка Поштанска штедионица Суперлиге, предао трофеј намењен најбољој одбојкашици у децембру. Након тога, Золтан Седлак, директор филијале Суботица Банке Поштанска штедионица, генералног спонзора одбојкашких лига у Србији, предао је коректору Спартака чек на 500 евра.

decembar1

Радославу Парапунову је, пред старт утакмице која се играла између домаће екипе и Радничког из Крагујевца, Зоран Ивовић, председник Скупштине УОКПЛ доделио пехар намењен најбољем одбојкашу у децембру. Недуго затим, асу Војводине уручен је и чек на 500 евра, од стране Десимира Блашковића из Регионалног центра Нови Сад Банке Поштанска штедионица.

decembar3

Да подсетимо, најкориснији играчи за месец новембар били су Тамара Миљевић и Младен Бојовић, док су се у октобру истакли Ана Живојиновић и Андриј Тупчи.

Слађана Ерић, атрактивна одбојкашица која је током своје богате и успешне каријере стекла статус једног од симбола српске одбојке, наставиће да одушевљава љубитеље спорта у Србији и у наредном издању Банка Поштанска штедионица Суперлиге, овог пута у дресу суботичког Спартака. Популарна Слаки је недавно прославила 40. рођендан, а ово ће јој бити 23. професионална сезона играња у елитним одбојкашким такмичењима.

И у наредној сезони имаћемо привилегију да гледамо Слађану Ерић на одбојкашким теренима широм Србије!
Милија Мрдак, освајач трипле круне са Партизаном, ипак је донео одлуку да и наредне сезоне носи црно-бели дрес. На клупи вечитих ривала ће бити Ивица Јевтић са новим тимом. 
 
Мрдак остаје капитен црно-белих, Јевтић са новим тимом у Црвеној звезди

Иако је репрезентативна одбојкашка сезона у јеку, клубови су већ почели да се припремају за наредно издање Суперлиге. Да је тако, потврдио је Железничар из Лајковца, који је данас озваничио трансфер младог примача Ксеније Томић, која је донедавно носила дрес Партизана.

Ксенија Томић изабрала Железничар