Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

Александра Узелац и Алекса Батак најбољи у јануару!

Александра Узелац, примач Железничара из Лајковца, и Алекса Батак, техничар Партизана Ефбет, проглашени су за најкорисније играче месеца јануара у Банка Поштанска штедионица Суперлиги, по избору жирија који чине Данило Мрђа, Слободан Бошкан, Ратко Павличевић, Игор Јагличић и Марко Ристић.

Пре почетка утакмице између Железничара и Новог Сада, Александри Узелац је Драгомир Герасимовић, делегат Банка Поштанска штедионица Суперлиге, предао трофеј намењен најбољој одбојкашици у јануару. Након тога, Александар Јањић, директор филијале Ваљево Банке Поштанска штедионица, генералног спонзора одбојкашких лига у Србији, предао је примачу Железничара чек на 500 евра.

januar1

Алекси Батаку је, пред старт утакмице која се играла између домаће екипе и Такова, Данило Мрђа, директор такмичења ОСС, доделио пехар намењен најбољем одбојкашу у јануару. Недуго затим, асу Партизана уручен је и чек на 500 евра, од стране Сузане Петковић из Регионалног центра Београд Банке Поштанска штедионица.

Да подсетимо, најкориснији играчи за месец децембар били су Нина Коцић и Радослав Парапунов, док су се у новембру истакли Тамара Миљевић и Младен Бојовић.

Слађана Ерић, атрактивна одбојкашица која је током своје богате и успешне каријере стекла статус једног од симбола српске одбојке, наставиће да одушевљава љубитеље спорта у Србији и у наредном издању Банка Поштанска штедионица Суперлиге, овог пута у дресу суботичког Спартака. Популарна Слаки је недавно прославила 40. рођендан, а ово ће јој бити 23. професионална сезона играња у елитним одбојкашким такмичењима.

И у наредној сезони имаћемо привилегију да гледамо Слађану Ерић на одбојкашким теренима широм Србије!
Милија Мрдак, освајач трипле круне са Партизаном, ипак је донео одлуку да и наредне сезоне носи црно-бели дрес. На клупи вечитих ривала ће бити Ивица Јевтић са новим тимом. 
 
Мрдак остаје капитен црно-белих, Јевтић са новим тимом у Црвеној звезди