Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Спартак забележио максималну победу код куће

У оквиру 7. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге, састале су се екипа Спартака из Суботице и екипа Ниша. У дворани "Дудова шума", у Суботици, домаћини су савладали Ниш резултатом 3:0, по сетовима 25:17, 25:17 и 25:16.

Ниш је започео први сет вођством и ту предност су држали до средине сета. Тим који предводи Ивица Јевтић Ивица дошао је прво до изједначења, а онда и до преокрета резултата у своју корист. Након мини серије, стигли су до предности од 14:10, па 19:15. Наставили су са добром игром и успели су да освоје први сет.

У другом и трећем периоду, екипа Спартака није ниједног тренутка дала гостујућој екипи да проба да преокрене утакмицу у своју корист. Ређали су се поени Жугића и Тумбаса, који су били најефикаснији у свом тиму. Лако су дошли до освајања другог, а тако и трећег сета, а самим тим забележили победу максималним резултатом.

Тренер Спартака, Ивица Јевтић, изајвио је како је задовољан игром свог тима, а првенствено што су сви играчи испоштовали договор пре утакмице.

„Могу да честитам својим играчима. Била је тешка цела недеља, поготово да се психички припремимо након пораза од Црвене звезде. На крају, 3:0 је за нас, могу да похвалим све играче и управу клуба која је веровала у нас“, закључио је Јевтић.