Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Са оптимизмом у нову сезону

Одбојкашице Инђије су започеле припремаме за нову, трећу узастопну суперлигашку сезону.

Част да практично отворе ново осветлење у хали спортова су имале одбојкашице Инђије које су започеле свој рад, иако су ту још биле скеле и остали детаљи везани за тек постављене лед рефлекторе. У сада много пријатнијем стању је започет мукотрпан двомесечни рад, али се на лицима девојака и стручног штаба није видело да се нису зажелели тренинга.

Никола Јерковић, тренер ОK Инђија, је на почетку припрема истакао следеће:

„Вратили смо се после два месеца орни и расположени за рад. Задовољан сам како девојке изгледају. Били смо, што би рекли, у дневном контакту. Заиста су у јулу одрадиле оно што је било потребно за почетак овог припремног периода. Имамо пет нових играчица. Тим смо као и претходних сезона успели да затворимо у првом прелазном року и мислим да је то значајна информација. Били смо ажурни. Захваљујем се руководству клуба које је заиста учинило све да имамо један још конкурентнији, надам се, тим за следећу сезону. У потпуном расположењу смо дочекали први дан тренинга у Инђији“.

Бројни тренинзи су испред одбојкашица, али и одигравање припремних утакмица. Наравно, у тим треба уклопити и пет нових играчица, али и састав стручног штаба. Од играчица ту су Милица Радовић, која игра на позицији примача сервиса, интернационалац са искуством од 11 година. Ту је Јелена Вигњевић – Луковић, која се вратила после рођења и другог детета. Она игра на позицији техничара. У екипи за наредну сезону налазе се и два нова либера, Анђелија Божовић из Партизана и Теодора Јолдић из Новог сада. Инђији се прикључила и Јелисавета Kојадиновић, повратница из Америке, која игра на позицији коректора.

indjp1

Милица Радовић, нова играчица ОK Инђија, свела је и своје прве утиске.

„Јако сам срећна што сам дошла у Инђију да играм. Чула сам све најлепше о овом клубу, као и да су људи јако гостољубиви, што и јесу. Засад је све у најбољем реду. Тек је први тренинг, али оно што могу рећи је да ћемо дати све од себе како бисмо покушали да направимо бољи резултат у односу на претходне године“.

Стручни штаб је такође добио нове обрисе. Првом стручњаку клуба, Николи Јерковићу, у раду ће помагати тренер Небојша Пањковић из Београда, Жарко Цицмил, дугогодишњи статистичар Уба, као и физиотерапеут Бојан Радовановић из Инђије. Kлуб је још увек у потрази за кондиционим тренером.

Слика и текст: Анђелко Белић, sportin.biz

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!