Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Историјски тријумф сјајног Јединства!

Одбојкашице Јединства одиграле су трећи меч А групе Лиге шампиона и оствариле историјску победу! Јединство је вечерас, у Руми, савладало француски Милуз са 3:2, по сетовима 21:25, 25:20, 21:25, 25:18 и 15:4.
 

Хала у Руми је још једном била испуњена, сјајна атмосфера и добра утакмица. Први тренер Јединства, Јово Цаковић, послао је на терен - примаче Бранку Тицу и Уну Вајагић, блокере Иву Шућуровић и Мину Драговић, на позицији дизача стандардну Марију Миљевић, као и њену сестру Тамару Миљевић на месту коректора, а као либера Милицу Медвед, која је и капитен екипе. 

Почетак дуела обележио је сјајан блок гостујуће екипе, а једина која је успевала да нађе решење у нападу је млада Уна Вајагић. Међутим, стала је на сервис линију Драговић и од тог момента је кренуло све на боље за Јединство. Пореметио се пријем Милузу, искористиле су Миљевић и Тица сваки контра напад, а чак је и блок био на месту. Великом серијом Јединство је скроз преокренуло резултат у своју корист. Одмицао је сет, а домаће играчице ушле су у серију грешака и самим тим испустиле стечено вођство. На крају је Милуз дошао до три сет лопте, одмах прву и реализовао и са 25:21 повео 1:0. 
 
Није изгубљен сет пореметио играчице Јединства, већ је деловало као да су добиле још већу жељу. Повеле се на почетку, стигао их је Милуз, али само на кратко. Наставила је са сјајном игром Вајагић (9 поена у другом сету), али успешно су је пратила и њене саиграчице.  Награђене су изабранице Јова Цаковића за феноменалну игру и Јединство је освојило први сет у овогодишњем издању Лиге шампиона.  - 25:20
 
jedmiluz1
 
Велика борба наставила се и у трећем сету који је био поприлично изједначен. Ипак, успео је Милуз да се одвоји средином сета на два поена. Давале су одбојкашице из Старе Пазове све од себе да изједначе резултат, али им то није полазило за руком. Француски тим је дошао до три сет лопте, а ас-сервисом и до новог освојеног сета. -25:21
 
Одлучно су играчице Јединства изашле на терен у четвртом сету, нису хтеле да се ова утакмица заврши у овом периоду игре и видело се да ће се победник одлучивати у тај-брејку. Повео је домаћин на почетку, а велику серију је направио на сервис Иве Шућуровић (17:7). Са пуно самопоуздања грабиле су Тамара Миљевић и другарице ка освајању сета, а још једном је Вајагић ставила тачку на деоницу, а Јединство је дошло врло близу до прве победе у Лиги шампиона. 
 
Одмах је на почетку добрим сервисима Драговић, Јединство направило серију поена и повело са 6:2. Без страха играле су домаће одбојкашице, а публика је у трансу гледала феноменалну одбојку коју им је пружило Јединствно. На крају оставио је тим Јова Цаковића противника на свега 4 освојених поена и остварио историјску победу у Лиги шампиона! 
 
jedMilu3
 
 
Најефикасније у тиму Јединства била је Тамара Миљевић са 24 поена, додала је Уна Вајагић 20 и Бранка Тица 19 поена. 
 

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!