Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Партизан надомак друге фазе квалификација за Лигу шампиона!

Одбојкаши Партизана Ефбет направили су велики искорак ка пласману у другу фазу квалификација за Лигу шампиона. Екипа Бојана Јанића је вечерас надиграла Радник из Бјељине са 3:0, по сетовима 25:15, 25:20 и 27:25.

Партизан сада чека расплет из другог кола у којем ће његов вечерашњи противник одмерити снаге са Олимпијакосом сутра од 18.00 часова.

Од почетка утакмице приметна је била иницијатива црно-белих. Повео је Партизан са 4:2, а онда је на сервис линију стао Новица Бјелица, који је својим пројектилима „размонтирао“ пријем ривала. Повео убрзо домаћин са 10:2, а потом је наставио да одличним нападима додатно повећава резултат. Тако је у једном тренутку на семафору стајало (17:6), када је тренер гостију другим тајм-аутом покушао да прекине налет Партизана. Ипак, спаса за игру чете Бојана Јанића није било и домаћин је на крају противника оставио на свега 15 освојених поена.

Чинило се да ће актуелни шампион Србије бити још радикалнији у другом периоду, пошто је на старту повео са 8:1. Ипак, поједине судијске одлуге као да су утицале на Партизанов пад енергије у наставку, што је Радник искористио и учино је овај сет колико-толико занимљивим. Дешавања на терену натерала су Бојана Јанића у једном тренутку да затражи предах за свој тим, што није било замисливо након прве деонице. Иако је тим из Републике Српске у завршници дошао на само два поена заостатка (21:19), домаћин је пронашао излаз из ове ситуације и на крају је са 25:20, стигао надомак победе.

Трачак наде који је гост ухватио у финишу другог сета, у потпуности га је препородио. Одржавао је Радник корак за Партизаном током првог дела сета, да би у завршници стигао и до предности од два поена (23:21), да би ускоро стигао и до сет лопте (24:23). Упалила су дешавања на терену аларм у табору црно-белих, који су били свесни да им максимални тријумф виси о концу. Ипак, на крају је срећа била на страни Партизана, који је после драме успео да преокрене резултат и стигне до велике победе.

 

Најефикаснији у победи Партизана био је Милија Мрдак са 22 поена, а пратио га је Новица Бјелица са 10, док су Лука Тадић и Лазар Мариновић додали по девет.

Партизан ће у оквиру прве рунде квалификација за најелитније такмичење на терен поново у среду, када ће играти против Олимпијакоса.

Odbojkica prodavnica enter400

Прошло је нешто мање од недељу дана, када је стављена тачка на сезону 2023/24, у којој смо имали прилику да гледамо сјајне утакмице, а све је било крунисано фантастичним вечитим дербијем у финалној серији Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Као што смо вам синоћ обећали, пред вама се налази идеални тим за ову годину у избору медијског тима Одбојкашког савеза Србије.

Идеална постава БПШ Суперлиге за момке по избору медијског тима ОССРБ!

Тек што је спуштена завеса на Банка Поштанска штедионица Суперлигу Србије за даме, медијски тим Одбојкашког савеза Србије одлучио је да вас за празнике почасти избором за идеални тим сезоне 2023/24. С обзиром на то да је велики број играчица иза себе оставио сјајну сезону, определили смо се да направимо ”А” и ”Б” тим првенства, као и да кроз појединачна признања видимо ко се највише истакао у одређеним областима. Иако је било веома захтевно сагледати учинак свих играчица, ми смо се потрудили да будемо максимално објективни, а то ћете имати прилику и да се сами уверите.

Идеална постава БПШ Суперлиге за даме по избору медијског тима ОССРБ!

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!