Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Жакић дочекује своје бивше пулене

Као што је то случај у сваком колу, и ове недеље имаћемо прегршт занимљивих утакмица у Банка Поштанска штедионица Суперлиги. Једна од њих је свакако и утакмица у којој ће се састати Црвена звезда и Спартак из Суботице. Биће то окршај тимова који тренутно заузимају прва два места у првенству. Занимљиво је то што ће Игор Жакић по први пут водити екипу Црвене звезде против свог бившег клуба у којем је провео пуних седам сезона.

Никола Павловић, средњи блокер Спартака из Суботице, нада се да ће познавање система рада Игора Жакића његова екипа лакше прочитати игру Црвене звезде: „Надамо се да ћемо због те ситуације лакше прочитати Звездину игру. Идемо на победу у овој утакмици, јер ћемо са њом заузети прво место на табели и чека нас лакши распоред. Претходни период је био тежак, јер смо играли две утакмице недељно, и сматрам да ће ова утакмица бити прекретница. Управо од Црвене звезде очекујем доста у овој сезони, јер су они доласком Жакића променили систем игре, а променила се и управа клуба“ – истакао је Павловић.

Његова саиграч и капитен Спартака, Немања Јунгић, каже да ће његова екипа покушати да смисли тактику, какву би Жакић смислио за њих: „Игор Жакић је дуги низ година радио са нама, али је од ове сезоне он први тренер Звезде. Због тога за нас има доста позитивних, али и негативних ствари, јер он добро познаје нас, али и ми познајемо екипу Црвене звезде. Ми ћемо пробати да смислимо тактику какву би он смислио за нас. Покушаћемо да неке наше мане искоренимо и да приступимо овој утакмици на другачији начин. Очекујем сличну утакмицу као и са Партизаном, пошто су то сличне екипе, и јако су млади и борбени. Мислим да ће опет одлука бити на једну лопту“ – закључио је Јунгић.

Меч између Спартака и Звезде на програму је у петак, 5. новембра, од 18:30.

Odbojkica prodavnica enter400

Прошло је нешто мање од недељу дана, када је стављена тачка на сезону 2023/24, у којој смо имали прилику да гледамо сјајне утакмице, а све је било крунисано фантастичним вечитим дербијем у финалној серији Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Као што смо вам синоћ обећали, пред вама се налази идеални тим за ову годину у избору медијског тима Одбојкашког савеза Србије.

Идеална постава БПШ Суперлиге за момке по избору медијског тима ОССРБ!

Тек што је спуштена завеса на Банка Поштанска штедионица Суперлигу Србије за даме, медијски тим Одбојкашког савеза Србије одлучио је да вас за празнике почасти избором за идеални тим сезоне 2023/24. С обзиром на то да је велики број играчица иза себе оставио сјајну сезону, определили смо се да направимо ”А” и ”Б” тим првенства, као и да кроз појединачна признања видимо ко се највише истакао у одређеним областима. Иако је било веома захтевно сагледати учинак свих играчица, ми смо се потрудили да будемо максимално објективни, а то ћете имати прилику и да се сами уверите.

Идеална постава БПШ Суперлиге за даме по избору медијског тима ОССРБ!

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!