Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Максималне победе Звезде и Јединства

Одбојкашице Црвене звезде и Јединства из Старе пазове оствариле су убедљиве тријумфе у 13. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Звезда је као гост надиграла Инђију са 3:0, док је Јединство на свом терену поразило суботички Спартак са 3:0.

Црвена звезда – Инђија    3:0 (25:21, 25:20, 25:2

Иако је тим Николе Јерковића у сва три сета пружио јак отпор, црвено-беле даме стигле су до максималног тријумфа.

Инђија је ушла веома мотивисано у меч и повела је најпре са 6:2, па са 10:7 и 16:12. Међутим, Звезда је у тим тренуцима пронашла свој препознатљив ритам и за тили час је стигла до преокрета, а нешто касније и вођства од 1:0.

Практично исти сценарио виђен је и у другом делу игре. Домаћа екипа имала је предност све до самог финиша сета, када је тим Ратка Павличевића још једном убацио у пету брзину и дуплирао своје вођство.

За разлику од прва два, гошће су средином трећег сета стигле до особне предности (18:13), али су поново морале да се помуче како би изашле као победнице. Инђија је успела у завршници да стигне до изједначења, да би Звезда при резултату 21:21, направила серију од 4:1, која јој је омогућила да упише нова три бода.

Тара Таубнер, коректор Црвене звезде, задовољна је победом на почетку другог дела сезоне.

„Честитам својој екипи на победи. Драго ми је да смо у други део сезоне ушли на овај начин. Такође бих и честитала противнику на изузетној борби. Мало смо слабије биле на почетку сетова. Ипак, најважније је да смо успеле да се изборимо и да остваримо максималну победу. Остаје нам да се што боље припремимо за утакмице које нас очекују“, рекла је Тара.

Најефикаснија у победи своје екипе била је управо Тара Таубнер са 18 поена, док се у домаћој екипи истакла Теодора Исаиловић са 13.

Статистику са утакмице можете погледати овде.

Звезда у наредном колу дочекује Омладинац, а Инђија гостује Убу.

Јединство – Спартак Суботица        3:0 (25:21, 25:15, 25:18)

Изабранице Јове Цаковића наставиле су блиставу серију и оствариле су и тринаесту узастопну победу.

Почетак уводног сета био је у знаку изједначене игре, након чега је Јединство серијом успешних блокова стигло до лепе резултатске залихе (17:11). Ова предност била је и више него довољна домаћим одбојкашицама како би убрзо повеле са 1:0.

Пазовчанке су у другом делу меча биле још доминантније. Држао се Спартак све до резултата 17:13, када је уследела серија Јединства од 8:2, која је домаћој екипи донела велико вођство.

У трећем, а испоставиће се убрзо и последњем периоду, Исидора Коцкаревић и другарице су још једном без превише муке изашле као победнице и забележиле нови тријумф.

Јово Цаковић, тренер Јединства истиче да је његова екипа квалитетнија од ривала.

„Очекивана победа моје екипе. Спартак је крајем 2022. године, предвођен новим тренером, почео много боље да игра, што нас је обавезало да се максимално припремимо за овај меч. Међутим, сматрам да смо квалитетнији, што смо и оправдали вечерас“, рекао је Цаковић.

Најрасположенија у победничком тиму била је Јована Зеленовић са 15 поена, док су код гостију Нина Коцић и Татјана Матић освојиле по 12.

Статистику са утакмице можете погледати овде.

Јединство у 14. колу гостује Железничару, а Спартак дочекује Срем.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!