Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Раднички заказао полуфинале са Партизаном!

Одбојкаши Радничког пласирали су се у полуфинале плеј-офа Банка Поштанске штедионица Суперлиге. Крагујевчани су вечерас, на домаћем терену, савладали Млади радник са 3:0, по сетовима 26:24, 25:22 и 25:18.

Екипа Алексе Брђовића опровдала је улогу фаворита на домаћем терену и заказала полуфинале са Партизаном Ефбет.

После нешто бољег почетка Пожаревљана, Раднички је дошао до своје игре и повео са 11:8. Није се екипа Драгана Бонића предавала у тим тренуцима, већ је преко Тупчија поравнала резултат. Неизвесно је било све до резултата 18:18, када је Млади радник искористио грешке ривала и повео са 21:18. Ту није био крај узбуђењима, јер су Крагујевчани до краја били максимално концентрисани и након спашене сет лопте, искористили су прву шансу која им се указала и стигли до предности.

У наредна два сета, Раднички је и поред свих покушаја ривала, био и више него агресиван, што је донело резултат. У узбудљивој завршници другог сета, тандем Иванковић-Благојевић, направио је превагу и омогућио својој екипи да дуплира предност. Свака дилема око победника отклоњена је у првим поенима трећег периода, пошто је домаћин доминантном игром лако изашао на крај са противником.

Алекса Брђовић, тренер Радничког, нада се да ће његова екипа одиграти боље у полуфиналу плеј-офа.

„Мислим да смо успели да испунимо очекивања и пласирамо се у полуфинале првенства. Можда нисмо одиграли добру утакмицу, али смо успели да се извучемо и остваримо максималну победу. Већ за три дана нас очекује нова утакмица. Покушаћемо да се одморимо и да одиграмо доста боље него данас“, закључио је Брђовић.

Најефикаснији у тријумфу своје екипе био је Александар Благојевић са 18, док се у противничкој екипи највише истакао Андриј Тупчи са 12 поена.

Статистику са утакмице можете погледати овде.

Раднички ће у полуфиналу одмерити снаге са Партизаном. Прва утакмица на програму је у петак, 7. априла, у Крагујевцу, а друга три дана касније у Београду. Евентуална трећа утакмица на програму је 13. априла.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!