Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Победа Фридрихсхафена у Новом Саду

Одбојкаши Војводине нису успели да забележе победу у 2. колу А групе Лиге шампиона. Бољи од Новосађана је вечерас у дворани СПЦ „Војводина“ био Фридрихсхафен са 3:0, по сетовима 25:20, 25:17, 25:17.

Екипа за коју наступају Никола Пековић и Александар Недељковић, а други тренер је Радомир Вемић однела је сва три бода кући.

И поред свог труда шампиона Србије, Немци су данас заслужено тријумфовали. Иако је Војводина на почетку првог сета повела са 7:4, гости су брзо стигли до поравнања. Изједначена игра била је на снази све до резултата 18:18, када је екипа из Немачке направила серију од 7:2 и стигла до предности.

voj fri1

Неизвесно је било и на почетку другог дела меча. Међутим, Фридрихсхафен је код резултата 9:9, везао три поена, која су му касније омогућила да заигра комотније. У наставку је Војводина на све начине покушавала да сустигне ривала, али није успела у томе.

voj fri2

И поред чињенице да су били у великом резултатском заостатку, Новосађани се ни тада нису предавали. Успели су изабраници Слободана Бошкана да одрже корак за противником до средине сета, али су тада стали. У наставку је екипа из Немачке била доминантна и са 25:17, остварила је максималну победу.

Слободан Бошкан, стратег Војводине, није био задовољан издањем његове екипе на вечерашњоју утакмици.

„По мени је највећи проблем вечерас био пријем. Нисмо могли да примиримо њихов сервис, како бисмо уопште дошли до игре. Са друге стране, ни нашим сервисом им нисмо направили велики проблем. Доста смо грешили, али то је био једини начин да ухватимо прикључак. Оно што смо добро радили у Пољској, вечерас је било доста слабије. Са оваквом екипом не можете да играте ако не нападате сервис. Жао ми је што смо имали овакво издање, мислим да је могло доста боље“, закључио је Бошкан.

Никола Пековић, либеро Фридрихсхафена и репрезентације Србије, дао је свој коментар након утакмице.

„Много је лакше било него што смо очекивали. Војводина је веома добро ушла у утакмицу, а ми смо на почетку били мало стегнути. За нас је најбитније да смо однели три бода, али ми је лично жао што је то морало да буде против Воше“, истакао је Пековић.

Најефикаснији у домаћој екипи били су Радослав Парапунов са 9 и Давид Мехић са 8 поена.

Војводина ће у 3. колу А групе дочекати француски Монпеље у среду, 30. новембра од 18.00 часова.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!

Одбојкаши Црвене звезде забележили су и други тријумф у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Звезда је вечерас, у СЦ „Масетр”, поразила Партизан Ефбет са 3:1, по сетовима 25:22, 25:21, 22:25 и 25:17.

Звезда сија и у Мастеру: Партизан близу предаје трофеја вечитом ривалу!

Екипа Ниша је након две утакмице баража (плеј-аута) против Новог Пазара успела да обезбеди опстанак у Банка Поштанска штедионица Суперлиги. Нишлије су биле боље у оба меча (3:0 код куће и 3:1 у Новом Пазару) и сада могу на миру да се посвете планирању следеће сезоне у елитном рангу такмичења.

Светозаревић: Није било никаквог калкулисања

Одбојкашице ТЕНТ-а из Обреновца избориле су пласман у финале плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Обреновчанке су вечерас, на свом терену, у трећој утакмици полуфинала надиграле лајковачки Железничар са 3:0, по сетовима 25:21, 25:13 и 25:20.

Наелектрисани ТЕНТ фуриозно до финала!