Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Малгоржата Јасек и Вук Иванковић најбољи у марту!

Одбојкашки савез Србије, у сарадњи са генералним спонзором Суперлиге, Банком Поштанска штедионица, награђује појединце који су изузетним учинком допринели да њихове екипе остваре врхунске резултате.

Звезда пуца високо: Црвено-бели крећу у поход на титуле!

Тек што је стављена тачка на регуларни део сезоне Банка Поштанска штедионица Суперлиге, времена за предах нема, јер нас већ у наредним данима очекују утакмице четвртфинала плеј-офа у обе конкуренције. Тим поводом је у просторијама СД Црвена звезда одржана конференција за медије, где су са новинарима разговарали Милан Гршић и Јелена Стојић, тренер, односно капитен женске екипе, као и Ивица Јевтић и Никола Петровић, чланови мушког тима.

Најава кола са Марком Ристићем: Још мало

Свега два кола остала су до краја лигашког дела, а онда следи, како многи воле да кажи, „оно право“. Из кола у коло све више ствари је познато, али има неких које нећемо знати до самог краја.

Најава кола са Марком Ристићем: Нема више тајни

Данас је 8. март и свим дамама желим да лепо проведу празник, али и да сваког наредног датум буду вољене, поштоване и третиране као узвишена бића, што заиста јесу. Као познати поборник женске одбојке, почећу све ово великом захвалношћу нашим одбојкашицама јер и даље носе есенцију овог спорта, без обзира на ранг такмичења и узраст јер се одбојка код њих не мења.

Најава кола са Марком Ристићем: Финално одбројавање

Како то воле да кажу тв коментатори, „ако сте се тек сада укључили, до краја лигашког дела остала су четири кола“. Људи још само четири кола, а као да смо јуче били у Лазаревцу и Крушевцу на мечевима Суперкупа. Могу да претпоставим да је играчице, играчи и тренери, па можда и људи из клубова не гледају тако, али не морамо још да сводимо рачуне ове сезоне. ОК, за неке ће ускоро крај сезоне, а неки ће тек кренути у плеј-оф и борбе за титулу.

Стефана Пакић и Алија Бекрић најбољи у фебруару!

Одбојкашки савез Србије, у сарадњи са генералним спонзором Суперлиге, Банком Поштанска штедионица, награђује појединце који су изузетним учинком допринели да њихове екипе остваре врхунске резултате.

Најава кола са Марком Ристићем: Дербији за почетак и крај

Пред нама је 16. коло, крај лигашког дела се приближава, а остало је свега неколико непознаница. Ускоро ће и финале Купа Србије који ће мало скренути мисли и направити лепу паузу пред оних неколико последњих кола која ће дати одговоре на сва питања.

Најава кола са Марком Ристићем: Нека игре почну

Пред нама је 15. коло, а лиге добијају ону очекивану димензију када једна победа може да значи разлику између плеј-офа и борбе за опстанак. Што се тиче борбе за врх, занимљивије је код мушкараца, али код жена ће бити интересантно на више нивоа.

Најава кола са Марком Ристићем: Нека нова лига, нека нова лига…

Пред нама је 14. коло и лагано се већ праве рачунице за пласман у плеј-оф, али и за опстанак. Код дама, јуниорске квалификације су направиле мали проблем са одгођеним мечевима, па ће неке екипе одиграти мечева 14. кола пре оних из 13. кола, али није први пут да се тако нешто дешава.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!