Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Коло препуно одбојкашких емоција

Утакмице 7. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге донеле су нам огромна узбуђења на терену али и мноштво публике око самог простора за игру. Када се томе придодају и преноси које смо реализовали на нашем Јутјуб каналу, можемо задовољно констатовати да је велики број љубитеља одбојке у петак, а посебно у суботу вече, имао прилке да проведе угодно време и ужива уз свој омиљени спорт.

Прво су нам одбојкаши Црвене звезде и Ниша улепшали смирај дана у петак, одигравши сјајан меч у пет сетова на Бањици. Преко 2000 гледалаца на Јутјуб каналу Одбојкашког савеза Србије имало је прилику да гледа надметање фантастичног коректора црвено-белих, Душана Николића, који је постигао 42 поена, и нишког тандема Алекса Матић - Милутин Нејић, који су комбиновано уписали 41. Нишлије су, на крају, за нијансу биле спретније и оствариле велику победу на гостујућем терену од 3:2 (18:25, 25:23, 20:25, 25:23, 15:13).

Након стандардно лепо попуњених трибина у Убу и Суботици, местима где се одбојка традиционално воли и поштује, на мечевима Уб - Партизан Ефбет (3:0), преношеном на каналу ТВ Аренаспорт 5, и Спартак - Рибница (3:1), који су такође одиграни у петак, суботњи програм нам је донео кулминацију узбуђења у једној, можемо слободно рећи, магичној одбојкашкој вечери.

Суперлигашка субота, коју сте имали прилике да испратите у целости путем наших преноса, започела је у 16.30 часова у Старој Пазови утакмицом између Омладинца и Спартака из Суботице, а завршила се на истом месту нешто пре 22 часа, када је судија одсвирао крај дерби меча две, до тог тренутка, непоражене екипе, Јединства и ТЕНТ-а.

JedinstvoTENT publika

Дупли програм из Старе Пазове гледало је на нашем Јутјуб каналу, уз коментар Марка Ристића, преко 5000 људи, док је још њих 500 дошло на лице места да са трибина бодри своје фаворите. Оба меча су у потпуности оправдала очекивања, тако да су заљубљеници у одбојку имали прилике да готово пет часова уживају у сјајној одбојци, у утакмицама у којима су одбојкашице из Старе Пазове, Нових Бановаца, Суботице и Обреновца превалиле пуну дистанцу од пет могућих сетова. На крају, у оба случаја радовале су се домаће играчице (Омладинац - Спартак 3:2, по сетовима 16:25, 25:23, 25:22, 20:25, 15:10 и Јединство - ТЕНТ 3:2, по сетовима 19:25, 25:16, 25:16, 21:25, 15:12), али су гошће показале завидан карактер на терену и увериле нас да ћемо и убудуће на њиховим мечевима моћи да гледамо сјајне одбојкашке представе.

KlekZvezda publika
Ф
ото: Срђан Марић (@srdjan.maric.photography)

Утакмица у Зрењанину, у Кристалној дворани, између Клека и Црвене звезде резултатски није била толико занимљива, колико је изазвала пажњу публике. Бодрене ватреном подршком навијача са трибина, њих око 600, београдске црвено-беле су приказале одличну игру и нису пружиле ни најмању шансу домаћој екипи да се понада повољном резултату. На крају, скор од 3:0 за гошће (по сетовима 25:19, 25:18, 25:17) био је прави дар за присталице клуба са популарне Маракане, које су одбојкашицама током овог сусрета приредиле атмосферу за памћење.

KaradjorjeVosa publika

Празник одбојке виђен је и у Тополи, где су пред препуним трибинама (550 гледалаца) снаге одмерили Карађорђе, најпријатније изненађење текућег првенства, и подмлађена Војводина, која је освајањем Суперкупа показала да и у овој сезони гаји највеће амбиције. Новосађани су после праве драме изашли као победници у пет сетова (25:21, 18:25, 25:22, 22:25, 20:18), у мечу који је трајао два часа и девет минута и који је у ексклузивном преносу, реализованом у квалитету ТВ продукције са коментатором у сарадњи са нашим партнерима из Спортала, пратило преко 3000 љубитеља одбојке.

Укупно, у два дана одигравања 7. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге за одбојкашице и одбојкаше, на Јутјуб каналу Одбојкашког савеза Србије реализовали смо 11 преноса, које је пратило близу 20 000 гледалаца.

И у наредним недељама очекује нас много добрих утакмица на каналима РТС-а, ТВ Аренаспорт, као и на Јутјубу ОССРБ, што је свакако посластица за све праве љубитеље нашег спорта али и мотив више да, када год су у прилици, испуне трибине дворана широм Србије и покажу да је ово земља светских шампиона која воли одбојку и спортска надметања.

 

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!