Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Зуцовић после десет година поново у српској одбојци

Тренер одбојкашица Спартака из Суботице, Предраг Зуцовић, после равно десет година се вратио у Србију и својим искуством и знањем представља заиста велико појачање за суботички клуб.

Зуцовић је дуго времена провео сарађујући са Дарком Закочом, засигурно једним од највећих српских одбојкашких тренера и дугогодишњим селектором наше женске сениорске репрезентације, у великим екипама као што је био Поштар 064 својевремено или, у новије време, Алба Блаж, са којом је освајао и титуле првака Румуније. Од сезоне 2017-18. Зуцовић је био први тренер румунске екипе ЦСУ Таргу Муреш, коју је увео у највиши ранг такмичења. 

Коначно, ове сезоне Зуцовић се вратио у Србију где је преузео вођење Спартака из Суботице, екипе која је прошлогодишње првенство завршила на осмом месту.

„С обзиром да сам се после десет година проведених у иностранству вратио у српску одбојку, сигурно бих желео да ова сезона са Спартаком буде успешна. Надам се да ћемо померити неке границе које су биле до сада у клубу и да ћемо борбу за опстанак унапредити у борбу до, рецимо, шестог места. Ми ћемо се потрудити да дамо свој максимум. Прва утакмица са Тентом је била подстрек за нас да покажемо на ком смо квалитету, с обзиром да је екипа из Обреновца састављена од јуниорских и сениорских репрезентативаца. Наше амбиције су велике, а докле ћемо стићи, видећемо на крају сезоне“, рекао је Зуцовић.

Први меч у овој сезони Спартак је изгубио од ТЕНТ-а на свом терену са 3:0 (25-19, 25-17, 25-23). У другом колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге, у неизвесном мечу у Инђији, Суботичанке су поражене од екипе домаћина са 3:2.

 

(фотографије преузете са портала Subotica.Info)

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!

Одбојкаши Црвене звезде забележили су и други тријумф у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Звезда је вечерас, у СЦ „Масетр”, поразила Партизан Ефбет са 3:1, по сетовима 25:22, 25:21, 22:25 и 25:17.

Звезда сија и у Мастеру: Партизан близу предаје трофеја вечитом ривалу!

Екипа Ниша је након две утакмице баража (плеј-аута) против Новог Пазара успела да обезбеди опстанак у Банка Поштанска штедионица Суперлиги. Нишлије су биле боље у оба меча (3:0 код куће и 3:1 у Новом Пазару) и сада могу на миру да се посвете планирању следеће сезоне у елитном рангу такмичења.

Светозаревић: Није било никаквог калкулисања

Одбојкашице ТЕНТ-а из Обреновца избориле су пласман у финале плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Обреновчанке су вечерас, на свом терену, у трећој утакмици полуфинала надиграле лајковачки Железничар са 3:0, по сетовима 25:21, 25:13 и 25:20.

Наелектрисани ТЕНТ фуриозно до финала!