Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

Маријана Боричић: Циљ су преостала два трофеја

Маријана Боричић се након породиљског одсуства вратила у екипу Уба и преузела вођење шампионског тима од којег се много очекује.

Уб у ову сезону улази као фаворит, али су актуелне шампионке Банка Поштанска штедионица Суперлиге већ испустиле први трофеј, након пораза у Лајковцу, у мечу Суперкупа, од домаће екипе Железничара са 3:2.

„Наш циљ је да покушамо да освојимо преостала два трофеја у сезони. Ипак, ми нисмо отворили сезону на најбољи начин и мислим да је далеко да размишљамо о томе. Важно је да се стабилизујемо што се тиче игре, да се уиграмо и да тим добро функционише. Када успемо у томе, онда можемо да размишљамо о пласману. Када сте у претходној сезони освојили Суперкуп и првенство и били финалисти Купа, свакако је тешко размишљати о нечем мањем. Наравно то све зависи и од осталих тимова, али и од здравља. Наша екипа је измењена у односу на прошлу годину и потребно је доста рада да би све дошло на своје. Лига је ове године уједначенија и конкурентнија, са више тимова који претендују на највиши пласман“, рекла је Маријана Боричић.

Слађана Ерић, атрактивна одбојкашица која је током своје богате и успешне каријере стекла статус једног од симбола српске одбојке, наставиће да одушевљава љубитеље спорта у Србији и у наредном издању Банка Поштанска штедионица Суперлиге, овог пута у дресу суботичког Спартака. Популарна Слаки је недавно прославила 40. рођендан, а ово ће јој бити 23. професионална сезона играња у елитним одбојкашким такмичењима.

И у наредној сезони имаћемо привилегију да гледамо Слађану Ерић на одбојкашким теренима широм Србије!
Милија Мрдак, освајач трипле круне са Партизаном, ипак је донео одлуку да и наредне сезоне носи црно-бели дрес. На клупи вечитих ривала ће бити Ивица Јевтић са новим тимом. 
 
Мрдак остаје капитен црно-белих, Јевтић са новим тимом у Црвеној звезди

Иако је репрезентативна одбојкашка сезона у јеку, клубови су већ почели да се припремају за наредно издање Суперлиге. Да је тако, потврдио је Железничар из Лајковца, који је данас озваничио трансфер младог примача Ксеније Томић, која је донедавно носила дрес Партизана.

Ксенија Томић изабрала Железничар