Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Бане Ковачевић: Суперлига никад занимљивија и квалитетнија!

Екипа Железничара из Лајковца одлично је стартовала у новој сезони, освајањем трофеја у мечу Суперкупа против актуелног шампиона, Уба (3:2).

У Банка Поштанска штедионица Суперлиги, у првом колу је савладан Клек на страни (3:0), али је онда уследио пораз на домаћем терену од екипе Црвене звезде (2:3).

„Очекивања Железничара су идентична као и прошле године. Борићемо се за све трофеје, што подразумева да ћемо се потрудити да дођемо до завршнице у свим такмичењима. Мислим да Суперлига никада није била занимљивија и квалитетнија као ове године. Већина екипа се појачало и вратиле су се неке искусније играчице у домаће првенство. Већ сада видим да ће пет или шест екипа конкурисати за највиши пласман“, рекао је тренер Ковачевић.

Капитен екипе, Аница Кутлешић, сагласна је са својим тренером око амбиција у текућој сезони.

„Очекивања су нам велика. Отворили смо сезону победом у Суперкупу. Надам се да ћемо одржати ту форму и да ћемо забележити што боље резултате“, рекла је Кутлешић.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде остварили су максималну победу у 4. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Београђани су, у Горњем Милановцу, савладали Таково са 3:0, по сетовима 25:20, 25:23 и 25:21.

Шампион убедљив на премијери кола

Протеклог викенда окончано је 3. коло Банка Поштанска штедионица Суперлиге у обе конкуренције. Већ сада слободно можемо рећи да су екипе ушле у такмичарски ритам, што потврђује и низ одличних утакмица које смо гледали током викенда.

Преглед 3. кола БПШ Суперлиге: Искусни доминирају, али се борба тек захуктава!

Одбојкаши Партизана Коптех остварили су велики тријумф у последњем мечу 3. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Партизан је вечерас, на домаћем терену, надиграо Карађорђе након велике борбе са 3:2, по сетовима 25:21, 25:22, 21:25, 20:25 и 15:10.

У мечу препуном тензија Партизан савладао Карађорђе!

Одбојкашице ТЕНТ-а забележиле су тријумф у последњој утакмици 3. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Обреновчанке су вечерас, у хали "Александар Николић", надиграле Партизан Коптех са 3:0, по сетовима 25:20, 25:17 и 27:25.

ТЕНТ убедљив на затварању 3. кола

Одбојкаши Дубочице остварили су историјски тријумф у 3. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Лесковчани су вечерас, на свом терену, надиграли Таково након велике борбе са 3:2, по сетовима 25:16, 22:25, 25:15, 22:25 и 15:3.

Лесковчани исписали историју: Прва суперлигашка победа Дубочице!