Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва и Прва ”Б” лига

Одржана Седница клубова Суперлиге и Прве лиге

У четвртак, 15. септембра, у београдском Хотелу ”М”, одржана је Седница клубова Суперлиге и Прве лиге.

На почетку седнице представницима клубова обратио се председник Одбојкашког савеза Србије, господин Зоран Гајић, који је у опширном излагању упознао присутне са оним што је Савез урадио током претходне сезоне на организационом плану такмичења, али и са оним што је још неопходно реализовати како би наше лиге континуирано бележиле раст из године у годину.

Представници клубова су на седници упознати са пропозицијама и календаром такмичења за наредну сезону, а извучени су и такмичарски бројеви екипа према којим ће се састављати парови по колима.

Почетак такмичења у Суперлиги за одбојкашице и одбојкаше заказан је за викенд од 14. до 16. октобра, док ће прволигаши стартовати недељу дана касније.

Одбојкашки клуб Раднички у циљу да подмлади екипу за наредну сезону, потписао је уговор са Богданом Станојевићем. Млади техничар је у крагујевачке редове стигао из ВГСК Велико Градиште, где је и почео своју каријеру.

Млади репрезентативац у Радничком

Клубови увелико састављају екипе за следећу сезону Банка Поштанска штедионица Суперлиге, а Раднички из Крагујевца је потписао уговоре са новим-старим играчима. Наиме, у свој матични клуб вратили су се коректор Александар Благојевић, који је претходну сезону играо у иностранству и техничар Никола Петровић, који је након освојеног Купа Србије са Партизаном одлучио да се врати у свој некадашњи клуб.

Петровић и Благојевић поново у Радничком
Иако није прошло довољно времена да би се сумирали сви утисци из претходне, веома занимљиве сезоне, већ сада знамо када ћемо имати прилику да поново гледамо наше клубове у домаћим такмичењима.
Познати датуми почетка нове сезоне