Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Најава кола са Марком Ристићем: Дупло коло дупла срећа

После одиграна три кола, укупно је шест екипа које су уписале све победе, четири код дама и два код мушкараца. Све је кренуло управо онако како смо очекивали, Црвена звезда, Уб, Јединство и ТЕНТ су повели караван, прати их Железничар и то је оних пет екипа које би требале до краја да се боре за сам врх, а код мушкараца су Црвена звезда и Млади радник са максималним учинком. Да добро сте прочитали – Млади радник, који је направио одличну екипу и, чини се, са неким новим сновима ушао у нови шампионат.
Најпре ћемо да се позабавимо дамама, како обичај налаже, а пред нама су два кола упакована у период од суботе до среде.


Од мечева четвртог кола свакако треба издвојити дуел Јединства и Црвене звезде у Старој Пазови. Биће ово други везани дерби за Сремице које су у прошлом биле боље од Железничара, а у среду их очекује још један са Убом. С друге стране, није ни да Звезди мањка тешких мечева јер пролази корак по корак ка Лиги шампиона која је дошла веома близу. Биће ово два права изазова за Старопазовчанке и видећемо да ли ће њихова хала остати неосвојива тврђава.

Кад смо већ поменули Уб, пре гостовања у Старој Пазови има меч са неугодним Омладинцем, али ће то бити више генерална проба. Од мечева који се играју у суботу, поменућемо још сусрет ТЕНТ-а и Инђије који ће бити занимљив, али неће ништа неизвесније бити у сусретима Нови Сад – Спартак и Ас – Партизан.
У уторак и среду нема дербија, барем на папиру. Инђијке ће дочекати Ас и коначно завршити паклени ритам од мечева са екипама из самог врха, а Партизан ће дочекати Новосађанке у сусрету екипа из доњег дома па ћемо и ту добити одговоре на нека питања.

Код мушкараца, четврто коло ће почети већ данас утакмицом Јединства и Карађорђа у Старој Пазови где обе екипе циљају победу, а очекује се велика борба искуства са обе стране. Меч који ће обележити ово коло је дерби у Пожаревцу где играју Млади радник и Војводина и биће ово тежак испит за оба тима. Актуелни шампион је све бољи, али се дешава да попусти гас када није максимално озбиљан, али за сада су ипак Пожаревљани хит првенства. Бонићева екипа за сада игра као у трансу и, упркос не баш лаком распореду, успела је да упише сва три тријумфа и скрене пуну пажњу јавности.

Ово ће и Новосађанима бити добра генерална проба пред гостовање у Пољској у оквиру Лиге шампиона, а сусрет петог кола већ су одиграли против Рибнице и славили 3:0 у мечу који су контролисали од почетка до краја и где је заблистао дизач Максим Буцуљевић. У недељу ће бити занимљиво видети гостовање Суботичана у Краљеву. Рибница ће пробати да одбрани домаћи терен пред екипом која је поново изузетно симпатична и биће то двобој два стручњака Буце и Јозе у одбојкашкој партији шаха.

Партизан Ефбет иде у Љиг у суботу, а млади Новосађани у Крагујевац и биће занимљиво видети колико може младост против прекаљених лигашких играча који имају и доста интернационалног искуства. Управо ће највећу пажњу у мечевима петог кола прикупити дуел Новог Сада и Такова, као и двобој Карађорђа и Спартака из Љига, екипа које су унапред пројектоване за борбу за опстанак, али за сада се Нови Сад држи изнад очекивања.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!

Одбојкаши Црвене звезде забележили су и други тријумф у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Звезда је вечерас, у СЦ „Масетр”, поразила Партизан Ефбет са 3:1, по сетовима 25:22, 25:21, 22:25 и 25:17.

Звезда сија и у Мастеру: Партизан близу предаје трофеја вечитом ривалу!

Екипа Ниша је након две утакмице баража (плеј-аута) против Новог Пазара успела да обезбеди опстанак у Банка Поштанска штедионица Суперлиги. Нишлије су биле боље у оба меча (3:0 код куће и 3:1 у Новом Пазару) и сада могу на миру да се посвете планирању следеће сезоне у елитном рангу такмичења.

Светозаревић: Није било никаквог калкулисања

Одбојкашице ТЕНТ-а из Обреновца избориле су пласман у финале плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Обреновчанке су вечерас, на свом терену, у трећој утакмици полуфинала надиграле лајковачки Железничар са 3:0, по сетовима 25:21, 25:13 и 25:20.

Наелектрисани ТЕНТ фуриозно до финала!