Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Партизан бољи од Инђије у борби за плеј-оф

Није дуга историја у првенственим окршајима одбојкашица Инђије и Партизана Ефбет. Досад су ове две екипе одиграле тек четири међусобна сусрета, али већ сада је на прагу можда и нека занимљива будућа традиција. Инђинчанке су два пута победиле Партизан Ефбет у земунској хали "Мастер", али су и црно-беле девојке два пута успевале да се реванширају и то са каматом.


На самој утакмици Инђија је кренула вихорно. У првом сету су домаће одбојкашице готово без грешке обавиле посао и брзо тај сет рашиле резултатом, 25:17.

У другом сету видели смо фуриозан старт Инђинчанки. Брзо су повеле 5:0. Ту технички одмор узима стратег гошћи и након тога почиње да се топи предност домаћег састава (7:6). Домаће одбојкашице су полако обуздавале нападе гошћи и поново су се попеле на плус пет поена предности (16:11). У наставку, међутим, као да се на терену појавио неки други тим Инђије. Губи се самопоуздање, пуно грешака и Партизан Ефбет прво поравнава резултат (19:19), а затим и прелази у вођство. До краја сета одбојкашице Партизана су везале чак четири поена за коначних 21:25 и поравнање на 1:1 у сетовима.

Трећи, па и четврти сет сличне су приче. У трећем је Партизан Ефбет био константно у вођству и решио тај период игре са 21:25. У четвртом Инђија је водила, имала чак предност од 20:15, али се након тога десио пад у игри домаћина. Гошће су забележиле десет поена за 23 25 и славље у победи на гостујућем терену од 1:3.

"Практично индетично, тако је било и у првом делу, победа. У другом делу у једној неизвесној утакмици наш реванш. Значи нам пуно ова победа. Ушли смо у неку серију која је добра за нас после свих недаћа које смо имали. Три победе заредом, што нам даје неке наде да остваримо примарни циљ, пласман у плеј-оф", истакао је после утакмице тренер ЖОК Партизан Ефбет, Дарко Закоч.

"Они нас не могу да добију у Београду, ми њих овде у Инђији. Очигледно данас, као и више пута, десио се сличан сценарио. Апсолутно разочаравајуће. Онако испустити онај други сет, па сада и овај четврти, на крају крајева, то је нешто што нас очигледно прати и што нисмо решили. Мислили смо да јесмо, али очигледно је да нисмо. Нисмо имали ни храбрости ни знања. Оне најважније лопте смо одиграли слабо, када се то тако уради онда је пораз неминован", осврнуо се на пораз свог тима тренер ОК Инђија, Никола Јерковић.

Инђија. Хала спортова, гледалаца око 150. Судије: Предраг Баланџић и Милан Милошевић.

Инђија - Партизан Ефбет 1:3 (25:17, 21:25, 21:25, 23:25)

Инђија: Шорак 11, Барнак 9, Исаиловић 27, Данијела Андрић 9, Закић 2, Обреновић (К) 10, Китановић Л-1
Клупа: Јана Андрић 1, Љубичић 1, Компировић, Иваковић, Јеринић, Зубац (Л-2).
Тренер: Никола Јерковић

Партизан Ефбет: Ашћерић, Јоњев 4, Круљ 23, Вукчевић 19, Томић 1, Бербатовић 7, Вујовић (Л)
Клупа: Зубић 11, Кнежевић, Малинић, Томић 1, Касавица, Матић 5.
Тренер: Дарко Закоч

Слика и текст: Анђелко Белић, sportin.biz

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!