Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Карађорђе се вратио на победнички пут, Млади радник и даље посрће

Вратио се Карађорђе на победнички колосек после тесног пораза од Војводине (3:2) и тријумфовао у Пожаревцу против Младог радника са 3:1 (25:15, 25:22, 24:26, 30:28).

Први сет је почео ас-сервисом Милоша Вемића и Карађорђе је лагано почео да гради предност, пре свега преко расположеног Бошњака у блоку и Надаждина у нападу. Покушавао је брзим лоптама техничар Младог радника да развуче блок ”Вождова” али је управо блоком Вемића на напад Кљајића гост дошао до четири поена предности (10:6). Карађорђе је играо у ритму којим игра од почерика сезоне - јак сервис, добар блок и квалитетна реализација високе лопте, и брзо је на семафору стајало 16:9. Коректор домаћих Гмитровић био је једини расположен у својој екипи на почетку меча, али то је било недовољно. Ас-сервис блокера гостију Бојовића донео је Карађорђу огромних 20:11 и мирну завршницу првог сета, који је са неколико лепих и атрактивних потеза обележио Алија Бекрић.

MRadnikKaradjordje2

Доста боље су Пожаревљани почели други сет, Гмитровићу се прикључио и Стевић, а играо се поен за поен све до 10:10, када је Карађорђе направио прву већу разлику (13:10) поенима Вемића и Бошњака. Управо је Вемић асом одвео Карађорђе до 17:13 и трасирао пут ка освајању новог сета. Све време је комбиновао тренер гостију Невен Мајсторовић и већ пре краја другог дела игре свих 14 играча нашло се на терену. Сервис грешком Кљајића сет је завршен 25:22 за госте.

MRadnikKaradjordje3

Трећи сет је почео уједначеном игром, а један од лепших потеза на мечу била је одбрана једном руком капитена гостију Радовића, из које је освојио директан поен. Наставио је техничар Шормаз да равномерно дели лопте својим нападачима, а предњачили су Бекрић и Надаждин. Нападима Стевића дошао је Млади радник до прве осетније предности на мечу (7:5), али нови ас Вемића донео је изједначење резултата (10:10). Сјајни Сале Гмитровић довео је своју екипу на 17:14 и натерао тренера Карађорђа, Мајсторовића, да посегне за тајм-аутом како би размрдао своју екипу. Одличним блоком и контранападима дошао је Карађрђе до 21:21, али у самој завршници, блоком Савића, Пожаревљани су дошли до 26:24 и смањили резултат у сетовима на 2:1.

MRadnikKaradjordje4

Наставио је Млади радник у истом ритму и на почетку четвртог сета и повео са 7:5 а убрзо и са 10:7. Вратио се Карађорђе брзо у игру и блоковима Бекрића и Бојовића повео са 12:10. Играло се поен за поен до 15:15, сјајно су се обе екипе бориле у одбрани пре свега. Блоком Бекрића гости долазе до 18:20, узвраћа Гмитровић, а неколико грешака ”Вождова” и преокреће Радник на 22:21. У завршници за инфаркт боље су се снашли ”Вождови”, а последњи поен за 30:28 освојио је Надаждин.

MRadnikKaradjordje5

Најефикаснији у домаћој екипи био је Гмитровић са 32 поена, а пратили су га Кљајић са 7 и Стевић са 12. Код гостију, истакли су се Бекрић са 18, Надаждин са 19 и Вемић са 16 поена.

Комплетну статистику са меча можете погледати овде, а снимак утакмице на нашем Јутјуб каналу: Млади радник - Карађорђе.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!