Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Јединство без шансе против Милана

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове нису успеле да остваре победу у 5. колу групне фазе Лиге шампиона. Пазовчанке су вечерас у Руми изгубиле од Веро Волеј Милана са 3:0, по сетовима 25:14, 25:16 и 25:13.

Већ на самом почетку утакмице фаворизоване Италијанке су стекле осетнију предност, пошто су повеле са 6:1. Иако је тим Јова Цаковића убрзо успео да смањи заостатак на два поена, клуб за који наступа Теодора Пушић је имао спреман одговор и са шест везаних поена се поново одвојио. Иако је Јединство давало све од себе у наставку, Веро Волеј је до краја лако привео први сет крају са 25:14.

Резултат из првог дела меча није деморалисао Пазовчанке, које су биле одлучне да се надмећу са ривалом на почетку другог сета. У првом делу овог периода, шампион Србије је успевао да одоли нападима и да буде за петама ривалу. Ипак, при резултату 11:9, у корист гошћи, Италијанке су пронашле своју игру и у даљем току овог сета само су повећале предност, што им је омогућило да дуплирају резултат.

У трећем, а испоставиће се ускоро и последњем сету, Јединство је и поред раног вођства ривала од 6:0, успевало до средине сета да одржи корак. Пресудни моменат у овом периоду догодио се када је на семафору писало 12:13, јер је је тим из Милана у тим тренуцима поново заиграо доминантно и до краја је Пазовчанкама препустио само један поен.

Тамара Миљевић била је најефикаснија у домаћем табору са 12 освојених поена, док је Миња Осмајић утакмицу завршила са седам, а Бранка Тица и Уна Вајагић са по пет поена.

Јединство ће у последњем, 6. колу, групне фазе гостовати француском Милузу и у том мечу покушаће да задржи трећу позицију на табели и избори пласман у четвртфинале Купа ЦЕВ. Та утакмица на програму је у уторак, 16. јануара, од 19.00 часова.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!