Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Спартак након драме поразио Партизан!

У хали “Дудова шума”, у Суботици, пред више од 300 гледалаца, домаће одбојкашице Спартака успеле су да савладају екипу Партизана Ефбет у невероватној утакмици препуној преокрета са 3:2 (25:18, 23:25, 24:26, 25:13, 17:15) након 2 часа и 7 минута игре.

Сјајно је отворио Спартак ову утакмицу и на самом почетку повео са 10:4. Нису црно-беле имале решење за расположене одбојкашице из Суботице које су како је одмицао сет све више повећавале стечено вођство. Већ у наредном тренутку домаћи тим имао је великих осам сет лопти, а затим сервис грешком Дробњак је и повео са 1:0.

Праву резултатску клацкалицу гледали смо у наредном периоду игре све до средине сета. Серијом поена Партизан је дошао до минималне предности, која је очигледно била пресудна у том моменту. Све до самог краја је екипа из Београда држала вођство у својим рукама и са 25:23 поравнала укупан резултат.

Још неизвеснији био је трећи сет, а вођство се константно смењивала. Водила се велика борба од првог до последњег поена. Прва до сет лопте стигао је Спартак, али је спречила то Петровић са сјајним нападом. Ускочила је у помоћ Родић која је донела црно-белима сет лопту, а већ у наредном поену искусна Ерић је направила грешку и Партизан је тотално преокренуо резултат.

Чинило се у тим тренуцима да је Партизан на добром путу да коначно прекине црну серију, али је Спартак имао другачије планове. Већ на старту су Суботичанке, понајвише заслугама Драгне Королије, стигле до лепе резултатске залихе (9:2). Нису су се на томе зауставиле изабранице Дамира Петковића, већ су и у даљем току сет диктирале темпо и убрзо су стигле на корак од изједначења (23:9). Успео је Партизан у наредних неколико поена да ублажи разлику, али је Спартак и поред тога био убедљив, пошто је ривала оставио на 13 освојених поена и избори пети сет.

Истинска борба виђена је и у тај-брејку. Велика жеља за победом била је присутна на обе стране, али чини се да се на почетку нешто боље снашао Партизан, који је поенима Петровић повео са 11:6. Нису се у тим тренуцима предавале Суботичанке, пошто су одговориле серијом од 6:1, али су ривалу припала наредна два поена и стигао је до две меч лопте. Ипак, ни то није било довољно гошћама, пошто су у наставку популарне „голубице“ приказале велику вољу и зељу за победом, биле су истрајне и на крају са са 17:15, оствариле велики тријумф.

 

Kод победница, истакла се Сара Kлисура са 26 поена, док је Ана Kруљ забележила 20 за Партизан.

Статистику са утакмице можете погледати овде.

Спартак у следећм колу дочекује Уб, док ће Партизан угостити Клек.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!