Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Бранислав Моро: Обећавам боље резултате

Свима који дуго прате и памте српску али и југословенску одбојку добро је познато име Бранислава Мора Моце. Човек који за собом има преко 40 година тренерског стажа и који је водио неколико репрезентативних селекција, између осталих наравно и дуго година југословенску, оставио је трага у многим нашим клубовима, у ИМТ-у, Облићу, Црвеној звезди, Радничком, Поштару и Визури, али и по свету, боравећи и радећи у Грчкој, Румунији, Белорусији, Кувајту, Либији, Саудијској Арабији, Тунису, Филипинима, Северној Кореји и Кинеском Тајпеху.

На позив челних људи Спартака, Бранислав Моро се запутио у Суботицу како би покушао да помогне екипи која се већ на почетку сезоне нашла у великим проблемима, што је резултирало одласцима тренера Недељковића и прве звезде екипе и капитена, искусне Слађане Ерић.

Након прве утакмице на клупи популарних ”голубица” и пораза од шампионки из Старе Пазове од 3:1, у мечу у којем је његова екипа пружила и више него добар отпор и показала да је већ усвојила неке од постулата Моциног тренерског рада, искористили смо прилику да поразговарамо са искусним стручњаком, који се на почетку приче захвалио Одбојкашком савезу Србије на интересовању и додао да увек радо погледа наш подкаст ”На мрежи”, који је и њему током ових година пружио доста квалитетних и интересантних информација. 

”Што се мог наступа у Србији тиче, ово је прва утакмица, а увек је прва утакмица незгодна, нарочито кад играте са шампионом који има стабилност. Међутим, ми смо унели једну мало другачију енергију, нико није вршио притисак да ове девојке морају да победе на домаћем терену, јер је врло незгодна екипа која долази у овом моменту”, рекао нам је Моро на почетку разговора.

На тему одговорности након преузимања екипе у овом тренутку, Моца је био недвосмислен.

”Што се тиче одговорности, ја немам никада тај проблем. Када треба, ја то радим на начин на који умем.”

Сви са занимањем прате дешавања у Спартаку и питају се каква су очекивања екипе у наредном периоду.

”Наравно да очекујем да ћемо имати боље резултате у другом делу такмичења. Не да очекујем, већ могу и да обећам да ћемо имати боље резултате. У појединим моментима, против озбиљне екипе Јединства, нешто смо и показали. Нисмо испоштовали неке наше договоре у блоку, али мислим да ће и то временом доћи. Ја сам досад одржао два тренинга и мислим да је након тако кратког времена са тимом и ово сасвим довољно”, закључио је Бранислав Моро.

Видео снимак разговора са Браниславом Mором можете погледати на нашем профилу на Инстаграму.

 

 

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!