Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Дупла круна за Црвену звезду!

Одбојкашице Црвене звезде су нове шампионке Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Београђанке су вечерас, у Убу, савладале Уб са 3:0, по сетовима 25:17, 25:18 и 25:13.

Екипа из Београда је у хали испред 2200 гледалаца, у пакленој атмосфери освојила титулу! Након освојеног Купа, Звезда је заокружила сезону са још једним трофејом и тиме дошла до дупле круне!

Кренула је утакмица прилично изједначено, а онда је уследила серија Црвене звезде која је дошла до предности. Доста сервис грешака имале су Убљанке, што је црвено-белима олакшало посао у одржавању вођства. Наставила је у истом ритму гостујућа екипа и направила шест узастопних поена (17:9). Покушавале су Убљанке да се врате у сет, али сконцентрисано је одиграла Звезда да самог краја. Дошле су Београђанке до девет сет лопти и поеном из напада Дајане Бошковић повеле са 1:0.

fs22

Расположен тим који предводи Милан Гршић, започео је сјајно и други период игре. Разиграла је искусна Бојана Дрча своје саиграчице и повеле су са 12:7. Вођство је само расло, а екипа Уба није имала решење за играчице из Београда. Тачку на овај сет ставила је Јелена Лазић, која је била успешнија од тројног блока. Звезда је дуплирала предност и стигла на корак од освајања титуле.

fs21

Одлучна је била гостујућа екипа да заврши утакмицу у три сета. Направиле су велику серију на самом старту и повеле са 16:5. Незаустављив је био тандем Дрча-Бошковић, које су играле скоро без грешке. Била је то недостижна предност, чак 12 меч лопти је имала Црвена звезда, а грешком Убљанки припала им је 28 титула.

Тренер Убљанки, Маријана Боричић, честитала је својим играчицама на приказаној сјајној борби у четвртфиналу и полуфиналу плеј-офа и већим делом финалне серије.

„Честитам Црвеној звезди, заслужено су победили. Вечерас ми нисмо били ни близу неког озбиљнијег нивоа, једноставно ништа није функционисало. Жао ми је што је то баш ноћас, у петој утакмици и у оваквој атмосфери. Мислим да су навијачи заслужили један бољи Уб и једну бољу утакмицу“, рекла је Боричић.

fs23

Капитен црвено-белих, Бојана Дрча, поносна је на себе и на свој тим због освајања дупле круне.

„Јако сам срећна што смо смо успеле да освојимо титулу. Дупла круна за мене сад као маму, јако сам поносна и срећна због ових девојака. За ово смо се бориле целе сезоне, имале смо доста проблема и падова, али у овом финалу смо показале да ми то можемо“, рекла је Дрча.

Тренер екипе из Београда, Милан Гршић, нада се да ће након успешне сезоне урадити нешто више следеће године у Европи.

„Шта рећи после оваквог финалног сусрета. Велике честитке девојкама обе екипе на фантастичној борби. Надам се да ће и у будућности на трибинама бити оволики број навијача. Захваљујем се управи клуба, играчицама на једној тешкој и исцрпљујућој сезони  и надамо се да на томе нећемо стати“, закључио је Гршић.

Најефикаснија у тиму Црвене звезде била је Дајана Бошковић са 13, док се у противничкој екипи највише истакла Љубица Кецман са 9 поена.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!